Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Provocare în premieră pentru concurenți. Ce au mărturisit la task-ul iertării

Concurenții din sezonul 9 Mireasa au participat în Săptămâna Mare la task-ul iertării. Cei care au avut un conflict au purtat discuții.

Cristian și Laura Galerie
Provocare în premieră pentru concurenți. Ce au mărturisit la task-ul iertării | Antena 1

Ionela și Albert și-au cerut iertare unul de la celălalt.

Albert: Ce s-a ntâmplat a trecut. Nu vreau să stăm supărați unul pe altul. Sper să mă ierți dacă am greșit cu ceva. Nu vreau să rămână o încărcătură negativă.

Ionela: Îmi cer iertare pentur tot. Așa a fost să fie și vreau să fim prieteni

Fata a mai avut discuții despre iertare și cu doamnele Iuliana și Mariana.

Ce i-au spus Cristian și doamna Daniela Laurei la task-ul iertării. Mama și fiul au precizat că nu s-au simțit iertați de fată

Cristian și Laura au participat la task-ul iertării.

Cristian: N-am prea multe de spus. Vreau să știi că n-am absolut nimic personal cu tine. Consider că fiecare om are drumul lui și trebuie să ne luăm cele mai bune alegeri. Știm ce ne dorim de la viață. N-am vrut să creez niciun disconfort niciodată. Suntem oameni și la final de zi cred că indiferent de greutăți, cred că putem să ne băgăm la somn cu gândul împăcat și o strângere de mână.

Laura: Eu sunt împăcată cu mine și nu știu dacă ți-am greșit cu ceva. Îți doresc binele!

Cristian: Mulțumesc! Asemenea!

Laura a stat față în față și cu doamna Daniela, căria i-a spus că nu a avut niciodată intenții rele și i-a mărturisit că nu-I place psihologia ei, pentru că mama lui Cristian interpretează orice cuvând, din perspectiva fetei. Doamna Daniela a spus că e împăcată cu ea însăși.

În live, doamna Daniela a spus că n-a simțit că Laura a iertat-o. Nici Cristian nu a simțit că a fost iertat de către fosta lui iubită.

Ce au discutat Iuliana și Liviu la task-ul iertării de la Mireasa

Liviu și Iuliana au purtat discuția iertării.

Liviu: N-am avut nimic de împărțit.

Iuliana: Acum de împărțit am avut: timp, sentimente.

Liviu: Eu îmi doream să rămâi când erai în cursă. De-asta nu ți-am zis nimic înainte despre despărțire. Dacă ți-am greșit cu ceva îți cer scuze! Am și eu vina mea 50 din ce s-a întâmplat. Nu cred că unul dintre noi a greșit maim ult. Putem trece peste.

Iuliana: Eu am trecut peste. Am o curiozitoate. Tu ai spus că acel „Te iubesc” ți-a salvat viața. Chiar așa m-ai urât…

Liviu: Nu…A fost o glumă. Acum îmi dau seama că a sunat prost. Vreau să știi că Delia nu a fost motivul despărțirii noastre.

Iulina: Eu eram n situația în care eram și tu te-ai combinat la 3 zile cu ea. Pe mine chiar m-a deranjat. Simțeam că nu erai în totalitate al meu. Instinctul de femeie nu m-a înșelat.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Ce decizie a luat Cristian despre chemarea Antoniei în casă. Băiatul a transmis un mesaj of... Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana și Iuliana. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x