Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fostă relație. Ce detalii a scos la iveală tânărul

Valentin a făcut confesiuni neașteptate în fața Elenei despre viața amoroasă din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fostă relație, iar tânăra l-a ascultat cu mare atenție.

Colaj cu Elena și Valentin la Mireasa în timp ce vorbesc Galerie
Valentin a făcut confesiuni neașteptate în fața Elenei despre viața amoroasă din trecut | Antena 1

Camerele de filmat au surprins un moment plin de sinceritate între Valentin și Elena, după gala de vineri din Mireasa, de pe 3 mai 2024. Cei doi au discutat, fără reținere, despre fostele relații. Tânărul nu a mai ținut cont de nimic și i s-a confesat fetei.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”

Un lucru este cert, concurenții au profitat din plin de timpul petrecut împreună. Aceștia au purtat diferite discuții pentru a se cunoaște mai bine, chiar și despre viața lor amoroasă din trecut despre care nu s-au ferit să vorbească.

Ce a scos la iveală Valentin despre o fostă iubită la Mireasa sezonul 9. Elena l-a ascultat atentă

În ediția de vineri din Mireasa, de pe 3 mai 2024, Valentin a ținut neapărat să-i povestească Elenei despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de o fostă iubită. Tânăra l-a ascultat atentă, fără să-l întrerupă. Iată ce a putut să-i zică băiatul.

„Am fost cu o fată, era mai mare decât mine. Am stat 7 - 8 ani cu ea. Am văzut-o la un meci și i-am dat mesaj. Nu a vrut în primă fază să-mi răspundă, iar a doua zi am avut meci cu echipa la care se ducea ea. Am văzut-o și am salutat-o, apoi am început să vorbim. Am stat câteva luni după ea, iar după nu am mai căutat-o. Mi s-a luat că nu îmi ieșea nimic. Eram amici.

N-am căutat-o două sau trei luni, atunci m-a căutat ea și mi-a cerut să ieșim la o cafea. Până la urmă ne-am întâlnit și ne-am combinat. Ea a aflat după patru luni câți ani am. Mi-a zis că nici nu mă baga în seamă dacă știa de la început câți ani am. Eram prea mic”, a zis el în materialul la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Vlad și Valentin, conflict în casa băieților: „Nu-mi vorbești tu mie de bun simț!”

Confesiunile lui Valentin au continuat. Acesta a început să-i spună Elenei și despre întreaga lui viață amoroasă. Tânăra a simțit să se deschidă față de concurent. Așadar, fata i-a povestit despre fosta relație.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Ce afacere și-a deschis Daniel de la Mireasa, în Dubai. Care e statusul căsniciei cu Ana... Miruna de la Mireasa, prima imagine cu iubitul. Cum arată bărbatul care seamănă cu fostul ei soț, Cosmin din emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x