Antena Căutare

Nunta faraonică care a blocat o localitate din Teleorman! Oamenii au scos covoarele roșii pe trotuare, iar acum sunt buni de plată

Organizatorii nunții faraonice din Buzescu, Teleorman, au fost amendați! Iată imaginile de la grandiosul eveniment care pare rupt din scenariile de film!

Nunta faraonică care a blocat un oraș din Teleorman!
Nunta faraonică care a blocat un oraș din Teleorman! | Facebook Dan Radu

La sfârșitul săptămânii trecute au apărut în mediul online imagini de-a dreptul impresionante de la o nuntă de rromi, care au reușit să blocheze întreaga localitate cu pregătirile pentru marele eveniment și cu tradițiile necesare.

Oamenii au rămas uimiți de grandoarea evenimentului după ce au văzut zecile de animale sacrificate, mașinile de lux, dar și covoarele roșii și elementele de decor extrem de valoroase care au fost scoase în fața vilelor înalte și impunătoare.

Citește și: Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor. Imaginile vorbesc de la sine!

Iată de ce a intervenit poliția și ce amendă au primit organizatorii marelui eveniment!

Nunta care a blocat o localitate din Teleorman!

O nuntă de-a dreptul faraonică din localitatea Buzescu, județul Teleorman a impresionat o țară întreagă după ce mai multe imagini și videoclipuri au apărut în mediul online.

Tinerii căsătoriți au dat dovadă de lux, ținând cont de faptul că au fost scoase pe stradă covoarele roșii, ornamentele valoroase, dar și mobilierul atât de scump.

Rochia mieresei a fost transportată cu o mașină decapotabilă, iar trena ei s-a întins pe lungimea întregului bolid de lux!

Iată imaginile surprinse de un internaut și postate direct pe Facebook!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un vițel cu fundă roșie la gât, restul animalelor sacrificate, coșurile cu fructe și legume, dar și cele 4 Rolls-Royce și alți bolizi de lux au făcut senzație în localitatea din Teleorman, care, de fapt, nu beneficiază nici de canalizare, nici de gaze sau de apă curentă.

Șoferii care au circulat pe drumul european ce leagă Alexandria de Roșiori au fost nevoiți să ia parte la evenimentul grandios fie că au vrut sau nu să vadă imaginile rupte din filme.

Mașina miresei, un Rolls-Royce Phantom Drophead, ajunge la prețul de 350 000 de euro și, potrivit Observator News, ar aparține unui om de afaceri italian din București.

Alte 2 Rolls-Royce Wraith care au făcut senzație pe străzile din Buzescu, Teleorman ajung la suma de 200 000 de euro fiecare.

Ultimul Rolls-Royce admirat de toți privitorii face parte din gama Cullinan și ajunge la prețul de 250 000 de euro.

Toate mașinile ar fi înmatriculate pe firme din capitala României.

„E o tradiţie, aici. Trebuie să fii în top. Se închiriază maşini de la Bucureşti. Ele, ştiţi cum e, defilează o oră, o oră jumătate, cât e cazul. (...) Sunt o comunitate foarte liniştită, nu sunt scandalagii, respectă vecinii, respectă oamenii din comunitate.” a spus primarul localității, Valentin Trăistaru pentru Observator.

Citește și: „Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții

Cu toate acestea, nici poliția nu a lipsit de la nunta faraonică, dat fiind faptul că au fost încălcate mai multe reguli pentru care, bineînțeles, organizatorii nunții au fost amendați.

„În ziua de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulației.” a precizat IPJ Teleorman, potrivit Antena 3 CNN.

„Cei doi organizatori, bărbaţi, au fost sancţionaţi contravenţional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu câte 6.000 de lei fiecare”, a mai precizat duminică IPJ Teleorman.

„Acțiunile polițiștilor au vizat liniștea comunității și siguranța participanților la trafic, activitățile nefiind desfășurate pentru a facilita deplasarea cortegiului.” a fost mesajul transmis Daniela Păşu, IPJ Teleorman.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, înainte de nuntă! Chiar nora ei a fost cea care a prins-o în fapt și a povestit totul

Frauda care continuă să facă sute de victime în România. Hackerii se folosesc de numele BRD și CEC BANK... Oamenii evacuați din Slănic Prahova se pot întoarce în locuințe. Ce au decis autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x