Antena Căutare

Socrul mare care a organizat nunta faraonică de la Buzescu a fost reținut. Bărbatul va fi prezentat instanței de judecată

O nuntă cu fast care a făcut furori în mediul online cu imaginile uimitoare s-a terminat pentru socrul mare cu o surpriză neplăcută! Iată ce au decis oamenii legii!

nunta faraonică de la Buzescu
Socrul mare care a organizat nunta faraonică de la Buzescu a fost reținut. | Facebook

Nunta de la Buzescu, județul Teleorman, care a impresionat o țară întreagă cu grandoarea sa, revine în atenția publicului după ce oamenii legii au decis să îl rețină pe socrul mare care s-a ocupat de organizarea marelui eveniment.

Din cauza împiedicării și a îngreunării circulației pe drumurile publice, polițiștii au fost nevoiță să îl rețină pe cel care a instigat la comiterea faptelor.

Citește și: Nunta faraonică care a blocat o localitate din Teleorman! Oamenii au scos covoarele roșii pe trotuare, iar acum sunt buni de plată

Iată ce informații au iești la iveală!

Socrul mare de la nunta faraonică de la Buzescu a fost reținut

După ce imaginile cu nunta faraonică au devenit virale în mediul online, o țară întreagă s-a revoltat cu privire la fala de care rromii au dat dovadă, deși localitatea nu ar beneficia nici de canalizare, nici de gaze și nici de apă curentă.

Organizatorii marelui eveniment au scos în stradă mobilier, covoare roșii și ornamente de lux, iar rochia miresei au transportat-o cu un bolid decapotabil. De asemenea, circulația din localitate a devenit imposibilă din cauza alaiului format din autovehicule și a pietonilor care au blocat străzile.

Băuturile și mâncarea au fost prezentate la vedere, fiind transportate cu ajutorul unor cărucioare de dimenisuni mari, care, de obicei, se folosesc în magazinele de bricolaj. Locuitorii din Buzescu au privit uimiți cum animalele sacrificate erau aduse pe scânduri ținute de tineri pe umeri. Porci, viței, cocoși și curcani, sunt doar unele dintre animalele care au fost surprinse în imaginile filmate de trecători.

Toată acțiunea s-a desfășurat cu un fundal de muzică live, cu multe dedicații și cu un volum extrem de ridicat.

Citește și: Magazinul din Constanța care vinde animale în condiții de groază, dar poliția nu intervine: „Sesizări multe fară niciun rezultat”

Toate aceste activități au fost luate în vizor de oamenii legii, iar aceștia au acționat pe măsură.

Inițial, socrii mirilor au fost amendați cu 6 000 de lei fiecare, potrivit informațiilor oferite de IPJ Teleorman, iar acum, unul dintre aceștia va fi prezentat instanței de judecată.

„La data de 15 mai, în urma administrării probatoriului în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au dispus reținerea uneia dintre persoanele cercetate, bărbat de 36 de ani, din municipiul București, pentru instigare la comiterea faptei.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului și a ornamentelor specifice evenimentului, scenei și recuzitei în apropierea locuinței din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier. Mai mult, cortegiul nupțial format din câteva sute de persoane s-ar fi deplasat la o altă locuință de pe raza localității.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”, sunt informațiile regăsite în comunicatul poliției.

Citește și: Autoritățile revin asupra deciziilor cu privire la carnea de pui vopsită. Acum ANSVSA susține că puiul „poate fi consumat”

Magazinul din Constanța care vinde animale în condiții de groază, dar poliția nu intervine: „Sesizări multe fară niciun ... Temu este acuzat de practici înșelătoare. BUEC a depus plângere pentru manipularea utilizatorilor și pentru încălcarea r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x