Antena Căutare

America Express, 6 decembrie 2023. Cine a fost eliminat. Ada și Tony Galeș au ajuns pe ultimul loc și părăsesc Drumul Soarelui

Eliminare America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 6 decembrie 2023. Ada și Tony Galeș au fost eliminate de la America Express! A fost cursa de bilanț, cursa intensă la finalul căreia una dintre cele trei echipe ajunse la ultima șansă a spus rămas-bun Ecuadorului. Zeul Soare nu a fost îndurător și s-a arătat roșu pentru Ada și Tony Galeș! Află ce s-a întâmplat în seara plecării.

colaj foto careu eliminare la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă părăsește competiția, fix înainte de ultima țară de pe Drumul Soarelui la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023 | Antena 1

Eliminare America Express, 6 decembrie. De la cota 0, la crestele zăpezilor nemuritoare, de la jungla Amazoniei la mările Alpine, de la plantațiile de bananieri, la bărcile de pe valurile Pacificului, am asistat la un spectacol vizual ce ne-a ridicat spiritul la cele mai înalte cote, acolo unde zboară numai condorii. America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 32 din 6 decembrie 2023.

Ne-am uimit la toate fețele acestui popor obișnuit să își poarte straiele destinului cu pomeții ridicați și cu gândul dus departe, poate înspre trecut sau poate înspre politica prezentului, ce adâncește prăpastia dintre bogați și săraci, dintre stânga și dreapta, nord și sud, dintre tradiții străvechi și tendințe moderne. Așezați la mijlocul lumii, ecuadorienii au reușit întotdeauna să își păstreze echilibrul, asemenea unui Condor ce plutește pașnic peste Ecuador, pe Drumul Soarelui. La America Express, aflăm ce echipă a ajuns ultima la Irina Fodor și spune adio celei mai frumoase aventuri a vieților. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Eliminare America Express. Ada și Tony Galeș părăsesc Drumul Soarelui, în ediția din 6 decembrie 2023

Eliminare America Express, 6 decembrie. Echipa formată din Ada și Tony Galeș a ajuns ultima la Irina Fodor și a pierdut cursa, iar totemul din cufăr s-a arătat roșu.

Eliminarea celor două a avut loc în urma unor provocări dificile, care au pus la încercare abilitățile fizice, de comunicare și strategice ale tuturor echipelor participante la cursa pentru ultima șansă, într-o campanie electorală. Cu toate eforturile lor și cu toată determinarea de a rămâne în competiție, au ajuns ultimele, iar Soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că aventura lor în America Express s-a încheiat aici.

Irina Fodor face anunțul: "Prima echipă care a ajuns astăzi la mine, echipa care s-a distrat, Laura și Sânziana! Așa se întâmplă când te distrezi, lucrurile merg mult mai ușor! Veți merge în Argentina! A doua echipă care a ajuns la mine este formată din Giulia și Vlad! Mergeți în Argentina!". Ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost formată din Tony și Ada Galeș.

"Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime... O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!", a spus Irina Fodor despre Tony și Ada Galeș.

"Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată", a spus Ada Galeș.

"Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri", a spus Tony Galeș.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, 6 decembrie. Echipele, impresionate de dorințele modeste ale localnicilor. Cum au sunat discursurile lo... America Express, lider de audiență. Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x