Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au primit o lecție de viață din partea unei familii de columbieni

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 21 octombrie 2023. Fuga după un loc de dormit a început! Cum s-au descurcat concurenții și ce povești de viață impresionante au descoperit. Experiența America Express - Drumul Soarelui vine cu multe lecții de viață.

colaj foto cu sînziana negru si laura giurcanu la america express sezonul 6 Galerie
Laura Giurcanu și Sânziana Negru au primit o lecție de viață din partea unei familii de columbieni. | Antena 1

America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Columbia, Ecuador, Argentina, un nou traseu ni se alterne în față. Ajungem pe tărmânul vechiului Imperiul Incaș, care era format din peste 100 de triburi indigene, cu diferențe semnificative între ele, majoritatea păstrându-se până astăzi, dând naștere actualelor țări ale Americii Latine.

Când au sosit conchistadorii, Imperiul era un cazan în clocot, triburile purtând între ele războaie sângeroase timp de secole. Cu toate acestea, cu toții se închinau aceluiași Zeu sub cunoscut sub nume diferite de la nord la sud. Noi ne bucurăm de el și astăzi... sus pe cer: Soarele! Timp de 10 etape va fi Zeul celor 18 concurenți într-o aventură cu multe lumini, dar și umbre pe drumul soarelui America Express, sezonul 6.

După un start extrem de intens care a bulversat gândurile tuturor, acum rătăcesc sub imperiul liniștii. Pe moment au nevoie să-și aducă aminte că sunt pe altă zonă geografică, iar noaptea se instaurează cât ai clipi, așa că, au plecat toate cele nouă echipe spre a-și găsi în liniștite un loc unde să înnopteze departe de tot felul de primejdii. Drumul soarelui în America Latină începe cu un drum lung de căutare a cazării.

Citește și: Marea premieră America Express sezonul 6: cea mai lungă cursă cu bagajele duce concurenții în inima cartierului lui Pablo Escobar

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au primit o lecție de omenie, din partea unei familii de columbieni. Ce detaliu emoționant au aflat în America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2023, pe Drumul Soarelui

Concurenții au fost uimiți văzând că foarte multe locuințe au gratii la ușă și la geamuri. Le este foarte greu să bată la casele oamenilor având în vedere distanța și sistemele de protecție. Mult timp au bătut străzile în lung și-n lat și au încercat, cât se poate, atunci când găseau persoane deschise dialogului, să le convingă prin orice metode.

Giulia a cântat și a impresionat un trecător arătându-i pe telefonul personal al cetățeanului câteva melodii de-ale sale pe Youtube. Concurenții au dovadă de multă perspicacitate și talent în a lega relații de prietenie cu oamenii, iar limba spaniolă pare să nu le pună deloc probleme, pesemne că au deja un avantaj vorbind aproape spre perfecție limba latină.

Bariera lingvistică este cu siguranță o problemă în orice circumstanță, iar acest sezon debutează cu ușurință la acest capitol. Să vedem, însă cum a rămas cu fuga după cazare și cum s-au descurcat și celelalte perechi.

Laura Giurcanu și Sînziana Negru au trecut printr-o experiență specială, care a venit împreună cu o lecție despre generozitate și omenie. În căutarea lor acerbă de cazare, o femeie de la balconul casei le-a întâmpinat.

„La un moment dat, a apărut o doamnă la balcon, împreună cu fiul ei. Ea ne-a întrebat de sus ce căutăm și noi i-am spus că suntem în căutarea unui loc unde să putem dormi", povestesc cele două. „Aveți un pat pentru această noapte? Un loc unde să dormim?", au întrebat Laura Giurcanu și Sînziana Negru.

„Casa doamnei este micuță, are un pat în care doarme ea, care este destul de îngust, și camera băieților, care are două paturi de o persoană, mici", explică Laura Giurcanu.

„Doamna a zis da! Venea cu atâtea variante. Mie nu mi-a venit să cred, a fost foarte amabilă doamna", spune Sînziana Negru, uimită de generozitatea femeii care și-a pus la dispoziție casa pentru ele.

„Trebuie să aștept salariul la sfârșitul lunii. Mai sunt patru zile și sunt pe zero. Nu am făcut cumpărături, nu avem nimic de mâncare. Nu avem pâine, cafea...", le-a spus doamna celor două concurente, pentru care un singur pat și acoperișul deasupra capului erau mai mult decât suficiente.

Ceea ce le-a impresionat, însă, ea fost amabilitatea și disponibilitatea de care a dat dovadă în acea situație: „Ne-a dat din puținul ei", spune Sînziana Negru. Unul dintre fiii femeii unde cele două concurente s-au cazat pentru o noapte are salariul pe săptămână, din meditatiile pe care le face la limba engleză, 6 dolari: „Ăștia sunt bai foarte ok cu care în Columbia mănâncă 4 persoane o săptămână”, spune Laura Giurcanu.

„Ei trăiesc 3 persoane cu 6 dolari pe săptămână”, spune Sînziana Negru.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea momentul în care echipele au căutat cazare și cum a continuat aventura lor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o regulă acasă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt Ada Galeș și Antoneta Galeș de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârsta lor, cu ce se ocupă și alte detalii

America Express, sezonul 6. Echipele au ajuns în Medellín unde au avut parte de un instructaj ca în filme: „Suntem în ră... America Express, sezonul 6. Echipele au pornit în prima lor misiune în căutarea urmașilor lui El Patrón: Pablo Escobar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x