Antena Căutare

Articole despre reteta chefi

Linte cu chorizo si panceta, o mâncare gustoasă și sățioasă

Linte cu chorizo si panceta, o mâncare gustoasă și sățioasă

Pentru o masă gustoasă și sățioasă, o rețetă de Linte cu chorizo si panceta este chiar potrivită.

Luni, 04.11.2019, 20:49
Cum putem pregăti delicioasa rețetă Friptură de porc cu piure de cartofi și sos vorosilov

Cum putem pregăti delicioasa rețetă Friptură de porc cu piure de cartofi și sos vorosilov

Dacă nu mai știți ce rețetă să mai pregătiți pentru friptura de porc, încercați Rețeta Friptură de porc cu piure de cartofi și sos vorosilov și veți fi chiar mulțumiți.

Miercuri, 16.10.2019, 10:06
Rețeta Duo de pește. O combinație gustoasă între biban și somon, dar și alte ingrediente savuroase

Rețeta Duo de pește. O combinație gustoasă între biban și somon, dar și alte ingrediente savuroase

Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o rețetă gustoasă ce combină bibanul cu somonul și multe alte ingrediente: Rețeta Duo de pește.

Luni, 14.10.2019, 21:22
Ciorbă de burtă servită cu pâine de casă

Ciorbă de burtă servită cu pâine de casă

Gătită ca la mama acasă, cu o aromă specială, este de nerefuzat o porție dintr-o delicioasă Ciorbă de burtă servită cu pâine de casă.

Marti, 10.09.2019, 20:32
Rețeta Saint Jaques pe un pat de piure de morcovi si sos de mazare

Rețeta Saint Jaques pe un pat de piure de morcovi si sos de mazare

O armonie de culori și gusturi într-o delicioasă rețetă de Saint Jaques pe un pat de piure de morcovi si sos de mazare!

Luni, 05.11.2018, 21:03
Cum să faci un pate vegetal la tine acasă! Rețetă simplă și rapidă de pate din sparanghel!

Cum să faci un pate vegetal la tine acasă! Rețetă simplă și rapidă de pate din sparanghel!

Din bucătăria lui Jamie Oliver, o rețetă simplă și rapidă de pate din sparanghel!

Marti, 13.03.2018, 09:31
Cum să faci kebab de pui cu șofran la tine acasă! Rețetă simplă și mult mai sănătoasă!

Cum să faci kebab de pui cu șofran la tine acasă! Rețetă simplă și mult mai sănătoasă!

Dacă îți place kebabul de pui, e mai sigur și mai sănătos să ți-l prepari singur. Iar dacă nu știi cum, Jamie Oliver te învață în rețeta de față cum să faci kebab de pui cu șofran la tine acasă.

Luni, 12.03.2018, 12:23
Jamie Oliver te învață cum să prepari cele mai gustoase și aromate clătite cu brânză și spanac

Jamie Oliver te învață cum să prepari cele mai gustoase și aromate clătite cu brânză și spanac

Îndrăgitul chef Jamie Oliver, ne propune să ne răsfățăm familia cu cele mai gustoase și aromate clătite cu brânză și spanac, folosind ingrediente care aduc primăvara în bucătărie.

Vineri, 02.03.2018, 11:50
Gnocchi alla Trapanese cu pesto și migdale. O rețetă gustoasă și sățioasă, plină de proteine ​​și grăsimi nesaturate!

Gnocchi alla Trapanese cu pesto și migdale. O rețetă gustoasă și sățioasă, plină de proteine ​​și grăsimi nesaturate!

În această variantă clasică de Trapanese, Jamie Oliver a ales migdalele cremoase ca ingrediente vedetă. Pe lângă faptul că acestea conferă o textura deosebită preparatului, ele vă oferă și proteine ​​și grăsimi nesaturate.

Vineri, 02.03.2018, 10:59
Tort vegan de ciocolată cu fructe. Un desert delicios, dar și sănătos, de gustul căruia vă veți îndrăgosti instant!

Tort vegan de ciocolată cu fructe. Un desert delicios, dar și sănătos, de gustul căruia vă veți îndrăgosti instant!

Dacă are ciocolată și fructe se subînțelege că este delicios, dar ceea ce contează cel mai mult, este mult mai sănătos, acest tort vegan de ciocolată cu fructe, pe care ni-l recomandă îndrăgitul chef Jamie Oliver.

Joi, 01.03.2018, 08:56
Enchiladas

Enchiladas

Ingrediente 8 lipii pentru tortilla...

Marti, 26.09.2017, 19:00
Saramură de biban

Saramură de biban

Ingrediente 650 g biban de mare( 4 bucăţi file a câte 150 gr) 6 bucăţi  ardei capia, roşu, proaspăt 13 roşii 6 bucăţi ardei iute, verde  4 bucăţi ardei iute, roşu 2 căpăţâni de...

Marti, 19.09.2017, 18:39
Seafood chowder

Seafood chowder

Ingrediente 250 g cod file 250 g somon file 500 g mix fructe de mare congelate 5-6 creveţi proaspeţi 8- 10 bucăţi scoici În cochilie  1 legătură ceapă verde tăiată mărunt 2 bucăţi praz tăiat...

Luni, 18.09.2017, 19:23
Dacă ții post nu înseamnă că nu mănânci delicios! Rețetă specială de ciorbă de fasole: Adaugă ingredientul secret, iar gustul va fi desăvârșit

Dacă ții post nu înseamnă că nu mănânci delicios! Rețetă specială de ciorbă de fasole: Adaugă ingredientul secret, iar gustul va fi desăvârșit

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi ciorbă de fasole, la care să adăugați ingredientul secret, care-i va transforma total gustul. Și ce dacă e post? Mănâncă delicios! 

Miercuri, 05.04.2017, 15:00
Coaste de porc cu legume sote

Coaste de porc cu legume sote

Ingrediente 2 kg coaste de porc Cimbru Oțet balsamic Usturoi Ulei de măsline Maioneză de casă Ketchup Boia dulce Piper negru 400 g ceapă albă 300 g ceapă roșie 20 ml coniac 100 g...

Luni, 20.03.2017, 19:27
Rasmalai, desert indian din lapte

Rasmalai, desert indian din lapte

Ingrediente 3 l lapte gras 100 g cardamon 4 -5 lămâi 500 g zahăr 20 g șofran 100 g fistic 100 g alune 10 pliculețe de zahăr vanilat Mod de preparare Într-o oală, se pun la fiert 2...

Luni, 13.03.2017, 18:34
Tabouleh cu falafel

Tabouleh cu falafel

Ingrediente Pentru tabbouleh: 400 gr pătrunjel verde 200 gr bulgur mediu frunze de mentă ulei din turte de măsline 3 lămâi sare 2-3 bucăți ceapă roșie 12 roșii cherry 2-3 castraveți...

Marti, 07.03.2017, 19:12
Rețeta de Mușchi de vită cu legume și sos gorgonzola

Rețeta de Mușchi de vită cu legume și sos gorgonzola

Rețeta de Mușchi de vită cu legume și sos gorgonzola

Luni, 06.03.2017, 19:29
Rețeta Lava cake cu ciocolată albă și sos de căpșuni

Rețeta Lava cake cu ciocolată albă și sos de căpșuni

Puteți încerca o rețeta extrem de interesanta și de gustoasă: Lava cake cu ciocolată albă și sos de căpșuni

Luni, 06.03.2017, 19:24
Colțunași cu brânză

Colțunași cu brânză

Ingrediente 300 g făină albă 12 oyuă 200 g brânză de vaci 100 g telemea de oaie 150 ml smântână de gătit 100 g unt 50 g gris 20 g stafide coaja rasă de la o lămâie coaja...

Marti, 28.02.2017, 14:41
File de somon în crustă de varză roșie cu capellini în șofran și sos din fructe de mare

File de somon în crustă de varză roșie cu capellini în șofran și sos din fructe de mare

Ingrediente un file de somon întreg, curățat de piele pudră de varză roșie miere de albine 500 gr spaghetti capellini barilla 3 plicuri de sofran fistic decojit 200 g unt 65% susan negru sau mac 5...

Marti, 28.02.2017, 14:37
Somon în foietaj, cu sos de lămâie și roșii umplute cu spanac

Somon în foietaj, cu sos de lămâie și roșii umplute cu spanac

Ingrediente 1kg somon 500 gr de foietaj  sare piper 2 ouă susan 2 kg spanac 100 g unt 1 ceapă albă 150 ml smântână 8 roșii mici 4 lămâi zahăr brun...

Luni, 27.02.2017, 17:31
Piept de rață cu pire de păstârnac și sos de mure

Piept de rață cu pire de păstârnac și sos de mure

Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...

Luni, 27.02.2017, 16:46
Tochitură  de porc

Tochitură de porc

Ingrediente 1500 g pulpă de porc 500 g slănină de porc 50 ml ulei sare piper boia de ardei 400 g mălai grisat 1 l apă 100 g unt Mod de preparare Pulpa de porc și slănina se taie în...

Marti, 21.02.2017, 17:11
Piept de rață în sos de ceapă

Piept de rață în sos de ceapă

Ingrediente 2 piepturi de rață întregi(250 g fiecare), în vid și cu piele 4 cepe medii de Tropea 300g miere de mană 300ml oțet balsamic 300 g dovleac 2 sfecle roșii coapte 100 g ghimbir 50 g...

Marti, 21.02.2017, 16:58
Monkfish cu risotto asparagus si baby spanac

Monkfish cu risotto asparagus si baby spanac

Ingrediente 10 buc.  monkfish file   1 kg  orez risotto      1 plic sofran       20 felii parmaham feliat  1 pungă baby spanac 3 buc. sfeclă roșie...

Marti, 21.02.2017, 16:25
Ton în crustă de susan negru și alb cu piure de topinambur, sparanghel tras la tigaie și sos de soia caramelizat

Ton în crustă de susan negru și alb cu piure de topinambur, sparanghel tras la tigaie și sos de soia caramelizat

Ingrediente 800 – 900 gr file de ton roșu 500 gr susan alb 500 gr susan negru 1 rădăcină ghimbir 1 căpățână usturoi 1 l sos soia 400 gr zahăr 100 ml ulei de măsline 1-1,5  kg...

Marti, 21.02.2017, 16:17
Tochitura țăranului

Tochitura țăranului

Ingrediente 400 g slănină afumată 300 g ceafă de porc 300 g pulpă de porc 300 g fleică de porc 1 inimă de porc 300 g ficat de porc 200 g costiță afumată de porc 300 g cârnat afumat 5 oua...

Luni, 20.02.2017, 16:23
Tartă de mere

Tartă de mere

Ingrediente Aluat fraged:  370 g făină 170 g zahar 1 pachet praf de copt 1 ou mare Umplutura:  4 mere mari roșii 4 linguri apă 80 g zahăr brun ½ lămâie scorțișoară...

Joi, 16.02.2017, 19:54
Saramură de crap

Saramură de crap

Ingrediente 1 kg file de crap 150 g pătrunjel proaspăt 250 g ardei roșu 250 g ardei kapia 650 g roșii cherry 300 g usturoi  2 ardei iuți(1 verde și 1 roșu) 500 ml de vin alb sec 500 ml ulei...

Joi, 16.02.2017, 19:43
Consomme de creveți și tăiței de orez în cuib de legume

Consomme de creveți și tăiței de orez în cuib de legume

Ingrediente 5 creveți mari nedecorticați 1 morcov mic 1 gulie 2 salote 1 ceapă verde 1 lămâie 1 plic sofran 1 dovlecel verde ulei de măsline extravirgin sare grunjoasă piper alb măcinat...

Marti, 14.02.2017, 09:20
Cod file la vid, cu anghinare, fenicul și sos de arpagic verde

Cod file la vid, cu anghinare, fenicul și sos de arpagic verde

Ingrediente 950 g cod file, curățat 850 g anghinare ierusalim, curățate 4 bucăți de fenicul 4 buchete de arpagic proaspăt(chives) 50 g ghimbir un buchet de pătrunjel ulei lamaie cimbru proaspat...

Marti, 14.02.2017, 09:11
Saint-Jacques marinat în sofran, pe o bază de mămăligă neagră și  cremă de cartofi violeți cu varză roșie

Saint-Jacques marinat în sofran, pe o bază de mămăligă neagră și cremă de cartofi violeți cu varză roșie

Ingrediente 8 buc Saint-Jacques 500 g cartofi violeti 500 gr varză roșie 1 kg mălai 1 ceapă roșie 1 L smântână dulce 1 L lapte 2 L supă de pui neutru  1 L apa 300 g unt...

Marti, 14.02.2017, 09:04
Mancare de pere cu carne de porc

Mancare de pere cu carne de porc

Ingrediente 5 pere mari, mai tari 2-3 cepe roșii, mari 1 plic de tarhon uscat 100 g unt 10 g sare 600-700 g pulpă de porc 10-15 boabe de piper negru 200 ml vin alb demidulce Mod de preparare...

Marti, 14.02.2017, 08:43
Dovlecei umpluți

Dovlecei umpluți

Ingrediente 4 dovlecei medii 200 g  ciuperci champignon 300 g carne tocată, de vită 400 g carne tocată, de porc piper negru 30 g  boia de ardei 250 g  unt 200 g sare grunjoasă 2 ouă 1...

Marti, 14.02.2017, 08:37
Piersici glazurate cu sos și mentă

Piersici glazurate cu sos și mentă

Ingrediente 2 ouă medii 500 g zahăr tos 125 g  unt moale 275 g făină 5 g praf de copt 1 baton de vanilie 30 ml lapte  sare 200 g sirop de vișine  1 borcan gem sau marmeladă de...

Marti, 14.02.2017, 08:28
Ficăței de pui în sos de vin cu ceapă și piure de cartofi cu trufe

Ficăței de pui în sos de vin cu ceapă și piure de cartofi cu trufe

Ingrediente 700 gr ficăței de pui 3 cepe albe mari 200 ml vin alb 1 kg cartofi 50 gr sos de trufe 3 trufe negre 30 gr smântână pentru gătit unt ulei sare piper vegeta rozmarin...

Marti, 14.02.2017, 08:16
Saint Jacques cu Foie Gras

Saint Jacques cu Foie Gras

Ingrediente 800 g dovleac  600 g unt 150 g Physalis 400 g foie gras 8 scoici Saint Jacques 200 g usturoi negru 500 ml vin alb sec 400 ml ulei de măsline 100 ml ulei de trufe 1 lime sau...

Luni, 13.02.2017, 08:51
Risotto Con Prosciutto

Risotto Con Prosciutto

Ingrediente 100 ml ulei măsline 150 gr ceapă alba 200 gr  prosciutto crudo 480 gr orez Arborio 100 ml Alexandrion 5 * 1 buc. radicchio 15 ml ulei de trufe 50 gr parmezan, scale 100 gr unt 5 gr...

Luni, 13.02.2017, 08:40
Pan-Seared Chilean Sea Bass

Pan-Seared Chilean Sea Bass

Ingrediente 4 porții a câte 200gr de pește Chilean Sea Bass(Sau Sea Bass de Marea Nordului. filetat și fără piele) sare  piper alb, negru și roșu 250 ml ulei de măsline extra virgin 1 legătură tarhon...

Luni, 13.02.2017, 08:27
Beef Wellington deconstructed

Beef Wellington deconstructed

Ingrediente: 1 kg muschi file vită 500 gr ciuperci champignion 500 gr ciuperci Enoki / Shiitake 200 gr ceapă shalotte 100 gr usturoi 20 gr cimbrișor (proaspăt) 200 gr aluat de foetaj 5 ouă 500 gr morcovi...

Luni, 03.10.2016, 10:48
CACCIUCCO

CACCIUCCO

Ingrediente: 100 ml ulei de măsline extravirgin sare de mare piper măcinat 100 gr măsline negre cu sâmburi 150 gr roșii cherry 500 ml roșii pasate 1,5 l stock de legume sau pește (sau un plic de knorr de...

Luni, 03.10.2016, 10:45
Jandră cu mămăliguță

Jandră cu mămăliguță

Ingrediente:  1kg carne de porc   500 gr cârnat de casă, de porc   ulei floarea soarelui    500gr branză de oaie    300 gr branză usturoaie   200 gr...

Joi, 29.09.2016, 19:59
x