Antena Căutare

Prima zi în Filipine s-a încheiat. Prin ce peripeții au trecut concurenții când și-au căutat cazare: ”Fix oamenii care au cel mai puțin vor să te ajute!”

Prima zi în Filipine s-a încheiat pentru concurenții de la Asia Express, sezonul 3, însă adevărata provocare abia acum a început, întrucât aceștia trebuie să-și exerseze abilitățile de convingere pentru a găsi cazare. 

În cazul în care nu vor reuși să găsească localnici care să-i cazeze gratuit, concurenții vor fi nevoiți să doarmă în aer liber sau...într-un palmier, așa cum a sugerat chef Sorin Bontea.

”E foarte grea bucățica asta în care trebuie să bați pe la uși, pentru că nu găsești din prima. E tot o probă până la urmă.”, a spus Răzvan Fodor.

”Niciodată în viața mea nu am făcut asta. Când spun ”am nevoie” intru în pământ.”, a spus și Speak, dezamăgit că nu găsea pe nimeni care să-l cazeze.

”Fix oamenii care au cel mai puțin sunt cei care vor să te ajute. Ne-am împrietenit cu ei, sunt oameni senzaționali. Cred că sunt 26 care trăiesc în câteva căsuțe.”, a povestit și Ristei.

Care sunt concurenții care au găsit rapid un loc unde să doarmă, aflați în clipul de mai sus!

 Premiera Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã. Ce îi așteaptă pe concurenți în ediția de astăzi... A început cursa pentru imunitate la Asia Express. Bontea și Fodor, lăsați fără cuvinte: ”Bani de zile negre, frate. A sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x