Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Orlando Zaharia a „explodat” de nervi când a văzut ce făcea Alexandra Veber. Ce l-a enervat pe jurat

Chef Orlando Zaharia a „explodat” de nervi când a văzut ce poate să facă Alexandra Veber la ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024. Camerele au surprins momentul tensionat din bucătăria show-ului culinar.

colaj foto cu orlando zaharia si alexandra veber la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Alexandra Veber a fost certată de Orlando Zaharia | Antena 1

Chef Orlando Zaharia și-a stăpânit cu greu nervii în ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024. După ce Irina Fodor a dat startul probei, concurenții au început să se agite în bucătăria show-ului culinar.

Confruntarea zece este foarte importantă pentru echipe și pentru cei trei jurați. La finalul serii, telespectatorii vor afla semifinaliștii sezonului 13 Chefi la cuțite. Pentru că mai este un singur pas până la etapa finală a concursului, presiunea și tensiunile s-au simțit la cote maxime în platou.

Situațiile neașteptate nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale telespectatorilor. În ediția 24 a noului sezon din show-ul culinar, chef Orlando Zaharia i-a oferit Alexandrei Veber toate condițiile pentru a lucra așa cum își dorește.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber în timpul duelului. Ce i-a zis, fără reținere

Mai mult, juratul a decis să-i dea concurentei sarcini importante la bancul de lucru. Aceasta a primit o responsabilitate ce ar putea costa soarta echipei în ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite: să gătească berbecuțul din farfurie.

Ce l-a enervat pe chef Orlando Zaharia în ediția 24 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024. Alexandra Veber a reușit să-l scoată din sărite pe jurat

Chef Orlando Zaharia a „explodat” de nervi când a văzut că Alexandra Veber nu se grăbește, având în vedere că au la dispoziție doar o oră. Juratul a început să strige la concurentă, fără să țină cont de camerele de filmat.

„Am nevoie să terminăm mai repede ca să facem și alte lucruri. Tată, grăbește-te! Te rog frumos! Ce tot le bibilești așa? Hai să ne grăbim, te rog frumos.”, i-a spus chef-ul.

„Să fie frumoase chef!”, a răspuns Alexandra Veber.

„Mai și zice că a lucrat nu știu câți ani prin Islanda, dar acolo aia era înghețați și se mișcau mai greu. Eu mi-am dat seama de Alexandra, ea e doar pentru ea și atât, doar se preface că este în echipa asta!”, a spus Varză.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a clacat și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Ce s-a întâmplat

Ritmul lent al Alexandrei Veber din bucătărie l-a scos din minți pe chef Orlando Zaharia: „Fii atentă iubita mea, zâna mea! Mai sunt 25 de minute, iar noi nu avem absolut nimic gata! Dacă nu vă sperie ce vă zic eu, uitați-vă să vedeți că ceilalți au pus farfuriile pe banc. E semn că se apucă de montaj!”.

„Fata mea, ce pot să-ți zic să te grăbești? Trebuia să-mi spui că nu ești în stare. Nu avem nimic gata, nu ai sos, nu ai nimic! Cureți alea de negreală și pui într-un bol cu negreală. N-am mai putut. De ce nu ai dus jegul ăsta de aici și l-ai pus în chiuvetă. Tu lucrezi foarte curat, dar în visele tale”, i-a mai zis juratul, vizibil nervos.

Chef Orlando Zaharia a dat cu piciorul în coșul de gunoi și a început să țipe nervos. Nu i-a venit să creadă că nu are niciun preparat gată în ultimele minute din probă. Juratul a fost scos din minți atunci când a aflat că Alexandra Veber nu știe să facă preparatul pe care a zis că îl pune în farfurie.

„Vrea să ne bage la duel!”, a evidențiat Varză.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce anunț a făcut Irina Fodor despre ultimul battle din sezonul 13. Care este tema... Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce echipă a câștigat ultimul battle din sezonul 13 și a ajuns în semifinală. Care a fost v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x