Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13. Ce verdict neașteptat a adus banda în platou

Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 23 aprilie 2024. Competiția a fost aprigă între cele trei echipe, însă degustătorii au luat o decizie importantă.

colaj foto cu echipele de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Ursitoarele au decis ce echipă a câștigat al doilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite i-a pus pe concurenți în fața unei adevărate provocări. După ce Irina Fodor a anunțat tema probei, chef Alexandru Sautner nu s-a mai putut abține și a dat o amuletă puternică.

Surprizele nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale publicului. De altfel, competiția a fost strânsă între cele trei echipe, iar preparatele care au ieșit din mâinile concurenților au fost de-a dreptul spectaculoase.

Ursitoarele, tinerele care au fost invitate la degustare, au rămas plăcut impresionate de farfuriile echipelor. Mai mult, acestea au acordat o atenție sporită la gustul și la tema probei. Concurenții au avut de pus 13 elemente diferite sub cloșuri.

Emoțiile au atins cote maxime în bucătăria show-ului culinar atunci când banda a adus prima farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Chefii și-au format echipele din sezonul 13. Cine sunt concurenții aleși de cei trei jurați

„Ne omoară, încep ușor să o urăsc cumva!”, a spus chef Orlando Zaharia.

Echipa roz și chef Richard Abou Zaki au început să se bucure foarte tare după ce au văzut prima farfurie de pe bandă.

„Deja mă înțeapă inima!”, a fost replica unei concurente din echipa adversă.

Cine a câștigat al doilea battle din ediția 16 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Ce echipe au intrat la duel

Replicile acide și glumele dintre jurați nu au lipsit din ediția 16 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Tensiunea și-a pus amprenta asupra echipelor din bucătărie, care erau nerăbdătoare să afle cine intră la duel.

„Începeam să clocotesc, eram un car de nervi! Richard deja făcea pe cocoșul”, a evidențiat chef Alexandru Sautner.

„Eu mă așteptam să intre toate farfuriile verzi, singura imagine pe care mi-o doream să o văd”, a spus și chef Orlando Zaharia.

În cele din urmă, banda a adus un verdict uluitor. Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au câștigat al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite cu nouă farfurii, în timp ce chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner au obținut un singur vot din partea degustătorilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat

„Ar trebui să sune la urgență că e grav!”, a fost replica unei concurente.

Astfel, echipa turcoaz și echipa galben vor intra la duel: „Vine și vremea lor!”.

„Orlando era negru! Nu vreau să mă gândesc ce avea Alex în cap. Sunt foarte fericit!”, a spus chef Richard Abou Zaki.

„Rușinos! M-am simțit foarte dezamăgit. Ne-au bătut rău de tot! Nu mă așteptam să intrăm din nou la individuale, speram din tot sufletul să-i relaxez un pic pentru că erau stresați și agitați”, a spus chef Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Richard Abou Zaki a jucat o amuletă dureroasă, ce i-a lăsat mască pe toți. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Tatiana Găman a fost eliminată din sezonul 13. Chef Orlando Zaharia a pierdut primul c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x