Antena Căutare

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, a doua victorie în battle-urile Chefi la cuțite! Chef Sautner: ”Vreau să creez haos”

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, a doua victorie în battle-urile Chefi la cuțite Jurații aruncă noi amulete în ring. Chef Sautner: ”Vreau să creez haos printre adversari!”

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, a doua victorie în battle-urile Chefi la cuțite! Chef Sautner: ”Vreau să creez haos” Galerie
Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, a doua victorie în battle-urile Chefi la cuțite! Chef Sautner: ”Vreau să creez haos” | Antena 1

Cel de-al doilea battle, desfășurat în ediția de aseară Chefi la cuțite, a adus o nouă victorie pentru Chef Richard Abou Zaki, care își păstrează astfel echipa intactă. De partea cealaltă, după proba individuală, echipa lui Chef Orlando Zaharia a rămas cu un om în minus. Diseară, cele trei echipe intră în ring pentru un nou battle în care se va auzi puternic sunetul amuletelor.

Ieri seară, concurenții lui Chef Richard s-au bucurat de o victorie obținută cu 9 farfurii, după o temă minuțioasă, care le-a cerut pregătirea a 13 antreuri.

Proba individuală care a urmat a adus o provocare aparent distractivă – meniu de meci. Însă dificultățile pentru unii dintre concurenți s-au reflectat dureros în punctajul primit. Farfuria de pe ultimul loc i-a aparținut concurentei lui Chef Orlando, Tania Găman, care a părăsit concursul.

Diseară, sunetul sirenei se va auzi din nou în bucătăria Chefi la cuțite: Chef Orlando vrea să-și ia revanșa în fața competitorilor, aplicându-le o lovitură grea, iar Chef Sautner aruncă pentru a doua seară-n joc o amuletă puternică.

”Vreau să creez haos printre adversari”, a anunțat el.

Tema celei de-a treia probe le va da mari bătăi de cap juraților: urmează provocarea celor 13 cloșuri care ascund ingrediente nu tocmai ușor de asociat într-un preparat.

Cine va câștiga confruntarea și care dintre echipe va pierde o tunică la proba individuală telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Tatiana Găman a fost eliminată din sezonul 13. Chef Orlando Zaharia a pierdut primul c... Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x