Antena Căutare

Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a câștigat. Cum s-au distrat concurenții în culise

Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a obținut două victorii spectaculoase în primele battle-uri. Concurenții au urmat cu strictețe indicațiile juratului.

Colaj cu echipa roz și chef Richard Abou Zaki la Chefi la cuțite, după o victorie la cel de-al doilea battle Galerie
Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a obținut două victorii spectaculoase în primele battle-uri | Antena 1

Primele două confruntări din bucătăria Chefi la cuțite sezonul 13 au fost memorabile pentru chef Richard Abou Zaki și echipa lui. Deși a fost un lucru nou pentru toată lumea, juratul și concurenții săi s-au descurcat de minune pe platoul de filmare.

Se pare că chef Richard Abou Zaki și-a construit o echipă puternică pe care se poate baza, la fel ca ceilalți doi colegi ai săi. Acesta a mizat pe abilitățile culinare ale celor pe care i-a ales încă din bootcamp.

Citește și: Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient neobișnut în primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a ales să gătească

Cu zâmbetul pe buze și multă energie pozitivă, chefii și concurenții au făcut față provocărilor din cele trei battle-uri. Irina Fodor a avut grijă să le dea teme dificile prin care își pot testa talentul în gastronomie.

Prima victorie a fost obținută de chef Richard Abou Zaki și echipa lui, urmând ca la cel de-a doua confruntare să-i își ia prin surprindere „adversarii” cu încă o reușită. Norocul a fost de partea acestora în edițiile 15 și 16 ale show-ului culinar.

Echipa roz a pariat pe profesionalismul lui chef Richard Abou Zaki și a câștigat în fața „rivalilor” de competiție din sezonul 13 Chefi la cuțite

Vestea că sunt din nou câștigători a fost o adevărată surpriză pentru echipa roz. Verdictul final al degustătorilor, care a fost vizibil odată ce banda a început să aducă primele farfurii în bucătărie, a adus fericirea pe fețele concurenților.

De asemenea, și chef Richard Abou Zaki s-a bucurat foarte mult de faptul că a câștigat cel de-al doilea battle consecutiv. În timp ce echipa verde și echipa galbenă se pregăteau de un nou duel, concurenții cu tunici roz au plecat savureze din plin victoria.

Echipa lui chef Richard Abou Zaki a fost surprinsă în timp ce se distra în culise, aflându-se în spatele panoului de Casa Pariurilor. Meritul le apariține în totalitate concurenților și juratului pentru că farfuria realizată de ei a fost senzațională.

Citește și: Robert Candoi a pariat pe ambiția lui și asta i-a adus un câștig, în sezonul 13! Ce i-au zis chefii și ce anunt a făcut

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, mulți au mizat pe gust și aparițiile lor spectaculoase, iar acest detaliu l-a adus un câștig considerabil atât în preselecții cât și în bootcamp.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Mesajul transmis de chef Richard Abou Zaki după eliminarea Geaninei Crăciun: „Mi-aș fi dorit...”. Ce a spus despre pleca... Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cine e soția lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x