Antena Căutare

Minciunile lui Răzvan, demontate pas cu pas:”Se dovedește că nu sunt sincer...”

A venit momentul adevărului pentru Răzvan. Toate minciunile, lui au fost demontate, iar adevăratul lui caracter a fost dezvăluit. 

A venit momentul adevărului pentru Răzvan. Toate minciunile, lui au fost demontate, iar adevăratul lui caracter a fost dezvăluit.

La începutul ceremoniei, Răzvan se declara plictisit. Ploaia și imaginile pe care le văzuse cu Cati l-au indispus.

„Poate nu ai bătut destul de mult cu pumnul în masă, poate nu ai educat-o cum trebuie?”, îl întreabă Radu, întinzându-i capcana.

„La asta m-am gândit și eu”, a răspuns, îngândurat și afectat Răzvan.

De aici, a început sfârșitul pentru ”Răzvan cel șmecher”: întrebat direct dacă a lovit-o vreodată pe Cati, confruntat cu faptul că echipa ”Insula Iubirii” a știut din primele momente cine este el cu adevărat, ce minciuni a spus la casting, ce injurii a adus celor din echipă, a rămas mut.

„Se dovedește că nu sunt sincer...”

S-a întâmplat! Sărut pasional, departe de ochii echipei, între Cati și George:”În seara asta dormim împreună?”... A venit SFÂRȘITUL pentru alte două cupluri! Două brățari au fost tăiate la Bonfire: ”Nu o voi ierta niciodată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x