Antena Căutare

Răzvan declară război tuturor femeilor! „Eu o să mă retrag, jur! N-o să mai știe nimic de mine! O să-mi schimb și numărul de telefon!”

Răzvan a fost pus față în fațaă cu imaginile cu Cati. Dezamăgit de comportamentul ei, consideră că partenera lui este la un pas de a pica în ispită. Un singur gând îi dă liniște: faptul că nu Cati a fost prima femeie care a căzut în ispită.

Răzvan a fost pus față în față cu imaginile cu Cati. Dezamăgit de comportamentul ei, consideră că partenera lui este la un pas de a pica în ispită. Un singur gând îi dă liniște: faptul că nu Cati a fost prima femeie care a căzut în ispită.

„Mi s-a confirmat că nu pot să am încredere în femei”, a spus Răzvan, imediat după ce a văzut înregistrările.

„Cati e pe drumul spre ispitire...”

Dar nu e singura! Asta îl liniștește destul de mult pe Răzvan. Din punctul lui de vedere, toate femeile de pe insulă sunt la un pas de ispitire.

Comparând-o pe Cati cu Hannelore, Răvzan spune că partenera lui este mai cerebrală decât Hanne și că va pica după aceasta.

”Mai sunt șase zile. Eu o să mă retrag, jur! N-o să mai știe nimic de mine! O să-mi schimb și numărul de telefon!”

Spune că nu va suferi. Orice ar simți, va trece peste o zi sau două. Va canaliza orice urmă de durere spre ura pentru femei.

Răsturnare de situație! Până unde a ajuns, de fapt, relația dintre Mari și Cristi: ”Chiar simt că mă îndrăgostesc de omu... După sărut, Iulian spune că este doar ”în cunoaștere” cu Irina. Oare ispita e de acord? ”Din acest moment nu mai accept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x