Antena Căutare

Surpriză de proporții la ”Insula Iubirii”! Cine este bărbatul care a intrat în competiție ca s-o ispitească pe Cati: ”Este opusul lui Răzvan. E super!”

Răzvan și Cati sunt primii concurenți care au spart gheața. Mai exact, ei au avut parte de Ceremonia Focului, unde și-au ”radiografiat” relația.

Răzvan și Cati sunt primii concurenți care au spart gheața. Mai exact, ei au avut parte de Ceremonia Focului, unde și-au ”radiografiat” relația.

”Nenorocite, mincinoase, false. Eu sunt sigur că iubita mea, Cati, pică în ispită.”, a spus Răzvan.

”M-a înșelat de trei ori. Am știut tot.”, a spus ea, în timp ce el s-a scuzat: ”Am fost beat. Nu a fost vina ei. Așa sunt eu, așa e firea mea.”, a mai explicat el.

”Dacă iubesc, poți să faci orice din mine. Trebuie să fie și sincer, să spună de ce s-a întâmplat, care a fost cauza, dacă n-a însemnat nimic pentru el, pot să trec peste.”, a mai spus Cati.

Deși a cerut o ispită asemănătoare de Răzvan, Cati a primit altceva. Mai exact, este vorba despre Raul: ”Sper ca prezența mea aici să aducă claritate. Am venit cu sinceritate, cu respect. Pentru mine, iubirea este o alegere, nu o condiționare.”, a spus Raul.

Care a fost reacția lui Cati când a aflat cine este bărbatul ”setat” să o ispitească, aflați mai jos:

”Insula Iubirii” a început, oficial! Prima provocare lansată de Radu Vâlcan: ”Aveți 24 de ore! Acum e momentul să...”... Mirela și Ionuț, hotărâți să vină la ”Insula Iubirii” după întâlnirea cu Nico și Cătălin, foști concurenți! Ce s-a ales ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x