Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Gestul Ștefaniei care a făcut-o pe doamna Ermina să „ia foc”. Ce a făcut când în prim-plan era Bianca

Când în emisiunea Mireasa se vorbea despre relația dintre Bianca și Mihai, un gest al Ștefaniei a făcut-o pe doamna Ermina să se enerveze.

Doamna Ermina a fost enervată d eun gest făcut de Ștefania Galerie
Doamna Ermina a fost enervată d eun gest făcut de Ștefania | Antena 1

Un dialog dintre Mihai și Bianca a fost surprins de camere. O glumă a Biancăi l-a supărat pe Mihai. Bianca i-a spus lui Mihai că în loc să mintă, mai bine nu i-ar spune că i-a fost dor de ea. Din discuție a reieșit că Biancăi nu i-a fost dor de Mihai și de aceea nu i-a mărturist acest lucru.

„Mai ai mult să mă aburești? Decât să mint, mai bine nu spun”, i-a spus Bianca lui Mihai.

„Tu chiar crezi că am mințit. Termină cu prostiile astea. Zi de zi ți-am spus că mi-a fost dor de tine și tu nu m-ai crezut”, i-a răspuns Mihai.

Ștefania și domana Ermina, scandal de la un căscat în casa Mireasa

Ulterior, în cadrul emisiunii, Bianca a explicat că a glumit.

„Îmi place să-l tachinez mai mult, iar el nu înțelege lucrurile aste ași se supără”, a explicat Bianca.

Ulterior, la întrebarea „Ești îndrăgostită?”, Bianca a răspuns: „Da! Sunt și gata. Nu există procent”.

În timpul discuției, Ștefania a căscat zgomotos, iar doamna Ermina a luat foc, spuându-i că a fost „un căscat insinuant”.

„O să mă abțin de la căscat, de la strănut, de la tușit, până termină doamna Ermina”, a declarat Ștefania, în timp ce era certată de doamna Ermina.

Ce fată a fost eliminată în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Într-un final, Claudia a strâns 8 voturi și Ștefania 2. Cele două erau în pericol de eliminare, dar votul publicului e cel care își spune cuvântul mereu.

În urma voturilor publicului, Ștefania a fost votată Fata Săptămânii, ceea ce a salvat-o de la plecare.

Mădălina s-a gândit mult timp dacă să folosească sau nu amuleta, dar a decis, într-un final, să o ajute pe Andra.

În acest caz, chiar dacă Andra a primit cele mai puține voturi din partea fanilor, în această săptămână, și ar fi fost nevoită să plece acasă alături de Claudia, care a primit cele mai multe nominalizări, amuleta a salvat-o.

Într-un final, Andra a decis să meargă mai departe cu David, în concursul Mireasa, pe când Claudia a fost nevoită să plece acasă în urma nominalizărilor și voturilor din această săptămână, din Gala Mireasa din 13 februarie 2021.

Mireasa 2020, sezon 2. David a câștigat amuleta care îi oferă imunitate până în Finală. În ce a constat jocul... Mireasa 2020, sezon 2. David a încălcat regulamentul, la scurt timp după ce a căștigat amuleta. Cum a fost sancționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x