Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Viața l-a pus la grea încercare pe Ciprian. O poveste dureroasă l-a marcat pe viață

Ciprian a intrat în casa Mireasa în urmă cu o săptămâna, dar a pășit singur pragul competiției pentru că mama sa nu mai este în viață.

Ciprian a declarat că s-a sfătuit cu Dumnezeu atunci când a decis să intre în casa Mireasa
Ciprian, poveste de viață dramatică | Antena 1

Noul concurent a fost crescut de către bunică. Acum, la vârsta de 36 de ani, bărbatul a intrat în casa Mireasa pentru a cunoaște dragostea adevărată.

Simona Gherghe l-a invitat pe Ciprian în platoul Mireasa pentru a-i afla povestea sa de viață. Ciprian s-a deschis în fața mamelor și le-a spus acestora care a fost copilăria lui, cum s-a dezvoltat singur de-a lungul timpului.

Tatăl este cel care a avut grijă de Ciprian și de surorile lui, ajutat de către bunici.

Ciprian a declarat că s-a sfătuit cu Dumnezeu atunci când a decis să intre în casa Mireasa. Divinitatea l-a ajutat să ia această decizie, iar de mic de copil a găsit liniștea și puterea în lăcașurile de cult.

Ciprian și-a găsit liniștea la Biserică

Bărbatul a declarat la intrarea în casă că își dorește o femeie inteligentă, blajină și care să-i ofere liniștea de care are nevoie, iar acum a spus că i-ar plăcea să ca aceasta să fie și credincioasă.

El a fost cel care și-a găsit mama în casă, în pat, la doar 4 ani. Nu a a înțeles mult timp de ce i s-a întâmplat lui acest lucru. Pentru că o tragedie nu vine niciodată singură, tatăl acestuia și-a pierdut o mână la numai 2 luni de la tragedie, iar după toate acestea sora lui a ajuns într-un centru de plasament.

Ciprian este puternic, iar după 16 ani a reușit să o găsească. Află mai multe despre povestea lui din materialul video de mai jos:

Mireasa 2020, sezon 2. David și Radu și-au aruncat cuvinte grele de față cu toată lumea... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x