Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 4 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 4 iunie 2022.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 4 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Clasamentul publicului din 4 iunie | Antena 1

Săptămâna trecută a fost una dificilă pentru concurenții din casa Mireasa. Sabrina și Perneș sunt mai bine, dar au intrat în conflict cu doamna Eleonora.

Ce s-a întâmplat în casa Mireasa săptămâna trecută

Doamna Dana i-a spus confidentei lui Perneș că nu este o mamă în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru a dus la discuții intense. Perneș nu i-a luat apărarea însoțitoarei lui, chiar s-a certat cu ea, iar acest lucru a făcut-o pe mama concurentului să sune în emisiune și să-și certe fiul pentru comportamentul lui.

Giovana s-a certat cu doamna Dana, iar discuțiile dintre ele pare că nu se mai termină.

Alina și Valentin au lăsat certurile deoparte și au făcut pasul următor în relație. Valentin și-a cerut iubita în căsătorie în timp ce săreau cu parașuta și i-a oferit un inel foarte frumos.

În cuplul Yana și Andrei tensiunea a fost la cote maxime. La adresa fetei au fost aduse mai multe acuzații pe motiv că în afara casei a avut relații cu bărbați maturi, cu potențial financiar mare.

Clasamentul Mireasa sezon 5 din 4 iunie 2022

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de pe 4 iunie:

Mireasa Săptămânii este Giovana. Mama Săptămânii este doamna Eleonora și Mirele Săptămânii este Sese.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a explicat Yana pozele și videoclipurile din mediul online... Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză de proporții. Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x