Antena Căutare

Mireasa sezon 9. Delia, în lacrimi la auzul tatălui său. Ce i-a spus domnul Cristinel după mărturisirea grea

Concurenții din casa Mireasa au participat la „provocarea mărturisirilor”. Tatăl Deliei a intervenit telefonic la Mireasa, Capriciile Iubirii, după ce a aflat prin ce a trecut fiica sa.

Delia și Liviu, colaj Galerie
Delia și Liviu au câștigat task-ul mărturisirilor | Antena 1

Delia a povestit că s-a despărțit de fostul iubit pentru că devenise dependent de substanțe interzise, iar la un moment dat fata a luat un pumn de pastile, simțindu-se depășită de situație. Liviu i-a spus iubitei că a avut și el de-a face cu substanțele interzise, câștigând bani „ușor”.

Tatăl Deliei a intervenit telefonic pentru a-i spue fiicei sale că este alături de ea indiferent de situație. Fata a plâns, rușinată de faptul că părinții ei au aflat toate detaliile poveștii de la televizor.

Citește și: Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Ce dezvăluiri au făcut Maria și Ștefan la provocarea mărturisirilor: „Deci ai fost amant”

Cum a explicat Delia lipsa de reacție față de povestea lui Liviu

Întrebată cum de nu a avut o reacție asupra poveștii spuse de Liviu, Delia a precizat că toți au făcut greșeli în trecut

„Știu că a greșit. Cu toții avem un trecut, cu toții am greșit”

„Sunt supărată din cauza faptului că părinții mei au aflat toate lucrurile astea de la televizor, fără ca eu să fi avut curajul să le spun”, a continuat fata, explicând de ce este tristă.

Domnul Cristinel a avut o intervenție telefonică la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde a spus că știa despre dependența de substanțe interzise a fostului iubit al fetei, dar nu a știut despre episodul greu în care fiica lui a încercat să-și ia zilele.

Citește și: Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Alexandru și Cristina, mărturisiri despre care nu știau familiile lor. Reacția bunicii Maria

„Sunt niște lucruri nu prea bune, dar asta este! Sunt reale! Toată lumea zic că greșește în viața asta când este tânăr. Știam ce făcea băiatul, dar nu am știut ultima fază cu pastilele. Știam că nu este ok și i-am spus că trebuie să închidă această relație. Noi n-am vorbit 6 luni de zile. Îmi pare rău pentru acea perioadă în care n-am vorbit cu ea. Credeți-ne că și pe noi ne doare. Tati, stai liniștită! Știi că noi suntem lângă tine, te vom susține mereu! Doar trebuie să ai încredere în noi! Noi suntem lângă tine! A fost o perioadă, a trecut! Tu trebuie să fii puternică”, a spus tatăl fetei.

„Mi-e rușine față de voi. Vă iubesc! Îmi pare rău că ați aflat așa!”, i-a spus Delia tatălui ei.

Citește și: Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Cine a câștigat provocarea mărturisirilor. Mamele și Iuliana au jurizat

Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa... Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Alexandru, intervenție telefonică în direct. Ce a spus domnul George despre mărturisirile fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x