Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. O fată a încălcat regulamentul și intră în cursa de eliminare!

Antonia a încălcat regulamentul în mai multe rânduri și intră în cursa de eliminare alături de Cristina și Elena.

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. O fată a încălcat regulamentul și intră în cursa de eliminare! Galerie
Antonia a încălcat regulamentul în mai multe rânduri și intră în cursa de eliminare alături de Cristina și Elena. | Antena 1

Antonia a fost sancționată pentru că a încălcat regulamentul emisiunii în mai multe rânduri.

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. O fată a încălcat regulamentul și intră în cursa de eliminare!

Antonia suferă de bulimie și își oprește constant lavaliera atunci când are stări de rău. Cel mai recent episod a avut lor zilele trecute.

Într-o discuție cu Antonia, Cristian afirma că la finalul anului vrea să plece acasă. La scurt timp după discuție, Antonia se simțea rău și mergea în grădină. Ascunsă după un copac, unde voma, era rugată de producător să revină în casă.

Atunci fata intra în casă și se spăla pe mâini, după care intra în cabina de toaletă, unde continua să verse. ”Am uitat să-mi închid lavaliera. Proastă sunt”, a spus ea, după ce și-a dat seama că s-a auzit ce făcea, de fapt.

”Am uitat să-mi închid lavaliera. De obicei așa fac, o închid. Păi nu m-ai fi văzut dacă nu-mi închideam lavaliera”, a mai adăugat fata într-o conversație cu Cristian.

Antonia își închide constant lavaliera pentru a face acest lucru și asta contravine regulamentului, dincolo de faptul că are nevoie de ajutor specializat. Astfel, ea intră în cursa de eliminare și publicul va decide soarta ei.

”Nu este o încălcare oarecare sau un moment de neatenție, e un lucru pe care tu l-ai spus că îl faci în mod constant. Pentru asta, o să intri în cursa de eliminare alături de Cristina și Elena. Dăm restart cursei”, a anunțat Simona Gherghe.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 23 aprilie 2024. Ce au răspuns Vlad și Iuliana când au fost întrebați dacă sunt într-o cunoaștere... Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. Reacția lui Cristian după ce Antonia a intrat în cursa de eliminare. Ce spune și mam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x