Antena Căutare

Reacția Luizei după ce Valentin a spus că o dorește la Mireasa. Ce părere are despre interesul băiatului pentru ea

Luiza s-a arătat surprinsă de faptul că Valentin a zis că-și dorește ca fata să revină în casa Mireasa, în sezonul actual.

colaj de imagini cu valentin si luiza de la mireasa sezonul 9 Galerie
Luiza s-a arătat surprinsă de faptul că Valentin a zis că-și dorește ca fata să revină în casa Mireasa, în sezonul actual. | Antena 1

Iată cum a reacționat fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8 când a fost informată despre dorința lui Valentin.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

Reacția Luizei după ce Valentin a spus că o dorește la Mireasa. Ce părere are despre interesul băiatului pentru ea

Luiza a animat atmosfera la petrecerea de sâmbătă, trezind interesul unor concurenți. Valentin a fost încântat de prezența fostei concurente, pe care își dorește să o revadă în casa Mireasa.

„Mi-a plăcut prezența Luizei. E o fată frumoasă, e interesantă. Mi-ar plăcea să vină în casă. Să o cunosc mai bine. Mai multe nu pot spune, până nu văd”, a spus Valentin.

Luiza a aflat despre gândurile lui Valentin dintr-un live de pe Tiktok, în care se duela cu Alex Macarie. Fata nu a spus multe despre dorința concurentului de la Mireasa, dar s-a arătat surprinsă.

”Pe bune?!”, a zis Luiza și a început să râdă. ”Și ce a zis Valentin?”, i-a întrebat ea pe internauți, după ce aceștia i-au spus că băiatul a vorbit la Mireeasa Capriciile Iubirii despre ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Luiza de la Mireasa sezonul 8

Luiza lucrează ca barista și ca make-up artist. Se consideră ambițioasă și prietenoasă. Tânăra de 24 de ani a absolvit doar liceul, pentru că și-a dorit să fie independentă și să muncească de la 18 ani. Luiza este pasionată de fotbal. A jucat 4 ani fotbal de performanță.

„Am plecat în străinătate la 19 ani. După ce m-am angajat la cafenea am întâlnit un băiat și am plecat amândoi în Anglia. Au fot momente foarte grele pentru mine. După 6 luni de relație băiatul respectiv m-a înșelat după ce eu mi-am lăsat familia și am plecat cu el.

A întâlnit o fată. Ea mi-a scris ce se întâmplă. L-am iertat cu condiția să ne întoarcem în țară. Totul a fost ok, ne-am mutat singuri. După 3 ani m-a înșelat din nou. L-am prins cu o fată la 3 dimineața. Era în mașină pe bancheta din spate cu o femeie”, a povestit Luiza.

Citește și: Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

Mireasa, sezon 9. Conflict între Cristina și Elena în direct. Ce a deranjat-o pe iubita lui Alexandru... Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Delia și Liviu, mărturisiri grele. Băiatul s-a ocupat cu lucruri interzise: „Mama nu ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x