Antena Căutare

Răzvan Simion, dat de gol de Dani Oțil! Ce face matinalul pe 1 și pe 8 Martie: ”Are cea mai pură mimică atunci când face asta!”

Răzvan Simion a mărturisit, în cadrul matinalului, că luna martie este una dintre cele mai importante pentru el. 

Răzvan Simion a mărturisit, în cadrul matinalului, că luna martie este una dintre cele mai importante pentru el.

Astfel, el a dezvăluit că oferă flori femeilor din viața lui și n-a ratat niciun moment pentru a-i ”bate obrazul” lui Dani, care ar sări peste acest obicei.

”Dacă îl vedeți pe Răzvan de 1 martie, parcă au venit cocorii. Răzvan are cea mai pură mimică atunci când dă florile de 1 și de 8 Martie. Va veni întotdeauna la machiaj, unde stau eu. Răzvan va veni, îi va da șnurul, după care se va uita la mine. Are două fețe.”, a povestit Dani.

”De 8 martie dau flori. Cu găleata. Inclusiv femeilor din public, nu ca alții care fac un chec. Într-un an, a făcut chec. Da a uitat să aducă checul. Checul a dispărut. Du-te, bă, de aici.”, a mărturisit Răzvan.

Horia Brenciu, protagonist în "My Fair Lady", cel mai nou musical adus în România: ”Surpriza este mama mea! Bă... Bună dimineața, Sănătate! Cum pot fi prevenite accidentele de pe pârtia de schi! Sfaturi de care să ții cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x