Antena Căutare

Dani Oțil, anunț neașteptat despre Flavia, în direct, la TV: ”Răutatea mea gratuită a transformat-o!” Sexy asistenta a reacționat: ”E cu fericire maximă!”

Dani Oțil a dezvăluit, în direct, în cadrul emisiunii de astăzi, că a reușit să o convingă pe Flavia să adopte un obicei inedit.

Dani Oțil a dezvăluit, în direct, în cadrul emisiunii de astăzi, că a reușit să o convingă pe Flavia să adopte un obicei inedit.

Mai exact, el a dezvăluit că Flavia a început să alerge, după ce i-a spus că după un antrenament scurt va avea nevoie de o pauză lungă de timp.

”Nu știu dacă știți, dar între noi, în gașca noastră de sportivi avem un nou alergător. Flavia, pentru că am abuzat-o moral și i-am spus că după un scurt antrenament o să mai alerge decât după șase luni, răutatea mea gratuită a transformat-o într-un zimbru.”, a spus Dani.

De cealaltă parte, Flavia s-a arătat foarte entuziasmată:

”Am șase antrenamente. Am alergat și singură, dar nu. Îmi place foarte mult, iar obiectivul meu e să adaug în fiecare zi un kilometru. E cu fericire maximă”, a mărturisit Flavia.

Smiley News! Cel mai nou exercițiu care se execută în sălile de fitness: ”Nu-ți trebuie greutăți, ai nevoie doar de un b... Dani Oțil, încoronat în direct, la ”Neatza”! Răzvan Simion nu s-a putut abține: ”Ce privire trufață ai! Te-aș vedea la M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x