Antena Căutare

Grizonat și tatuat din cap până-n picioare, Dani este de nerecunoscut. Gianluca Vacchi, în platoul matinalilor: " - Îți plac blondele, brunele? - În România se zice "una pațachina"!

Cu părul grizonat şi o atitudine de magnat, Dani este de nerecunoscut. Matinalul s-a transformat în Gianluca Vacchi. Este tatuat din cap până în picioare. Şi să te ţii!

Cu părul grizonat şi o atitudine de magnat, Dani este de nerecunoscut. Matinalul s-a transformat în Gianluca Vacchi. Este tatuat din cap până în picioare. Şi să te ţii!

Flavia a sărit pe el, iar Răzvan l-a primit cum a ştiut el mai bine. O adevărată dovadă de ospitalitate. Între două cuvinte în romana, a mai aruncat şi unul în italiană, unul în spaniolă şi gata treaba.

Ce a ieşit? Show total!

De ce nu se face liturghie în Vinerea Mare. Vasile Bănescu: ”Astăzi asistăm la jertfa reală a lui Hristos pe cruce și ..... Ce replici de agățat folosesc zodiile, când vor să-ți pună capac: "Vrei să facem ceva împreună, fără să ne cunoaște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x