Antena Căutare

Închideți televizoarele, ascundeți copiii! Dani și-a adus aminte de schemele de breakdance din tinerețe: "Mă ține aici, la blugi. Le arăt și râma, pe pauză"

Dani nu a mai rezistat în fata micilor dansatori, invitaţi în platou, şi a dat drumul talentului. Și-a demonstrat talentul de breakdancer! A făcut "frunza" la Neatza.

Dani nu a mai rezistat în fata micilor dansatori, invitaţi în platou, şi a dat drumul talentului. Și-a demonstrat talentul de breakdancer! A făcut "frunza" la Neatza.

"În mintea lor de copii, ar putea fi dezamăgiţi. Un om mare promite şi spune că face chestii...", a fost replica lui Răzvan, în fata îndrăznelii colegului de platou.

Şi s-a ţinut de cuvânt matinalul nostru. Dani a pus în practică mişcările de breakdance pe care le exersează din greu, în timpul liber. Dacă Răzvan a putut privi, copiii au fost protejaţi vizual:

"Nu te mai uita că s-ar putea să-ţi cauzeze", avertizează Răzvan copiii, în timp ce Dani se chinuie puțin.

Preotul biciclist, viteză și adrenalină! Și-a pus sutana și îi dă la pedale. Face slalom printre mașini! Nici cel mai rapid atlet nu-l poate prinde: "Ăsta are pile"

Preotul biciclist, viteză și adrenalină! Și-a pus sutana și îi dă la pedale. Face slalom printre mașini! Nici cel mai r... Fenomen rar, o dată la 100 de ani, astăzi! Cum ne afectează "luna sângerie" și la ce trebuie să ne așteptăm. &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x