Antena Căutare

Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată: "Acum patru ani am cântat prima dată la Neatza! Nu știam nimic de Răzvan!"

Lidia Buble a cântat pentru prima dată la Neatza în urmă cu patru ani. Artista nu auzise până atunci de Răzvan.

Lidia Buble a cântat pentru prima dată la Neatza în urmă cu patru ani. Artista nu auzise până atunci de Răzvan. De atunci, între cei doi a funcționat legea atracției, dar nu din prima.

Acum, în 2018, Lidia îl descrie pe matinal ca fiind „o dulceață” și „bărbatul perfect”, dovada clară că dragostea lor e mai puternică ca niciodată și a rezistat în timp. Răzvan s-a implicat în demersurile artistice ale partenerei lui și o sprijină în tot ceea ce face.

Matinalul nu a crezut-o inițal că o cheamă Buble. „da, măi, și eu sunt De Niro”, a fost replica lui. I-a cerut buletinul și s-a convins că nu a mințit. „A fost cel mai scurt și mai enervant interviu!”, a spus atunci Răzvan. Apoi, la a doua apariție în emisiune, Răzvan i-a mărturist Lidiei că are o „voce hipnotică” și că „îl ia capul”. Și de atunci, continuarea o știți și voi.

Acel moment a fost dezarhivat și cei doi amorezi am putut să revadă momentul în care s-au îndrăgostit, în 2014.

Ionuț Sidău a cântat la ”Netaza” piesa „Gată-te mireasă bine!”... Flavia, propunere incendiară: ”Vreau să mă măsori de sus și până jos și invers... sau vrei să te măsor eu pe tine!?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x