Antena Căutare

Tentaţii şi păcate în Săptămâna Mare! Liviu Teodorescu și-a scris ,,Lista de păcate”: ,,Să nu fii desfrânat, e mai greu...”

Invitat în platoul de la Neatza, Liviu Teodorescu a cântat melodia ,,Lista de păcate”, alături de Killa Fonic. După cum ne-a obișnuit, pentru videoclipul piesei, Liviu Teodorescu a apelat la bloggerita Alina Ceaușan, o prezență feminimă puternică și sexy, ce deține cel mai citit blog de fashion din România.

Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat, pentru videoclipurile sale, cu vloggeri și bloggeri renumiți. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sanziana Negru, o celebră vloggeriță din indrustria beauty. Pentru single-ul „Obsesie”, artistul a avut-o alături pe Cristina Ich, supranumită ,,sosia Angelina Jolie”, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce”, Liviu a filmat alături de Marisa Paloma.

Flavia, întoarsă pe toate părțile! A sărit peste ea, de mai multe ori! ,,Lasă capul în jos!”... Compact B cântă cu Leo Iorga și Aurel Tămaș ,,Transilvania”. Lecția de rock românesc s-a predat la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x