Antena Căutare

Miki de la Neatza a fost atacat de o cârtiță, dar reacția acestuia a fost de milioane! „În loc să-i dea o lopată în cap...”

Razvan Simion si Dani Oțil ne povestesc cum a scapat Miki, unul dintre colegii lor din spatele camerelor de vedere, de o cartiță supărată, care-i teroriza gazonul casei!

Razvan Simion si Dani Oțil ne povestesc cum a scapat Miki, unul dintre colegii lor din spatele camerelor de vedere, de o cartiță supărată, care-i teroriza gazonul casei!

„În loc să-i dea o lopată în cap, i-a pus numele Lopățica”, a spus Dani. Se pare că simpaticii matinali au un coleg care este un iubitor atât de mare de animale, încât a și făcut traseu special pentru veverițe!

Iar dezvăluirile senzaționale au continuat cu detalii și mai amuzante! Urmărește clipul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce s-a întâmplat cu cârtița!

Părinții își pot face copiii vedetă, la Neatza cu Răzvan și Dani! Convinge-ne că ai un superbebe!... Cel mai tare moment! Sexy Ramona și Amalia au ajuns...sub același tricou! „Trebuie să ne mișcăm?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x