Antena Căutare

Ceaiul, pasiune scumpă! Dani: „Nu am crezut că o să înjur vreodată într-un magazin de ceaiuri”

Prezentatorii de la „Neatza” vor să învețe mai multe despre ceaiuri, să se „specializeze”, așa cum spun ei. Dani Oțil s-a mobilizat și a mers să își cumpere cele necesare noului interes. Când a aflat cât costă două infuzoare, i-a pierit toată pofta!

Prezentatorii „Neatza” vor să învețe mai multe despre ceaiuri, să se „specializeze”, așa cum spun ei. Dani Oțil s-a mobilizat și a mers să își cumpere cele necesare. Când a aflat cât costă două infuzoare, i-a pierit toată pofta!

„Toată viața am vrut să mă specializez în ceaiuri. Să vină invitații la mine și să știu ce li se potrivește”, a spus Răzvan.

„M-a invitat un nutriționist să încerc și ceai în loc de cafea. M-a trimis să-mi iau un infuzor. Am fost la un magazin specializat în așa ceva. Mă întrebam cum plătesc ăștia chiria, care știm cât de scumpă este într-un mall, din infuzoare, cești și ceaiuri. Ceaiul nu e o chestie scumpă.

Duă o discuție lungă cu doamna de acolo, mi-am ales sortimentele potrivite și am luat și două infuzoare, foarte mișto, arată senzațional. Șaisprezece milioane jumate...Vă dau cuvântul meu de onoare, nu am crezut că o să înjur vreodată într-un magazin de ceaiuri!”, a povestit Dani.

Alina Dumitru antrenează următoarea generație de campioni: „Trebuie să lucrăm mai mult la ambiție, la dorință”... Imagini din culisele celui mai nou videoclip Lidia Buble! „Veți descoperi mai multe Lidiuțe! De-abia aștept să faceți cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x