Antena Căutare

Flavia, din nou la „Neatza”! Viitoarea mămică știe cu cine vrea să-i semene bebelușul: „Sper să ia de la Dani...”

Flavia Mihășan, din nou la „Neatza”! De această dată, în ipostază de invitat. Viitoarea mămică ne-a arătat cum stă cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului. 

Flavia Mihășan, din nou la „Neatza”! De această dată, în ipostază de invitat. Viitoarea mămică ne-a arătat cum stă cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului.

Flavia Mihășan se pregătește să devină mamă. Fosta „vecină” ne-a primit la ea acasă, unde ne-a arătat cum arată camera bebelușului.

Dani are o misiune clară: fiul Faviei trebuie să poarte numele lui sau al lui Răzvan. „Copilul ar trebui să aibă, macăr al doilea, numele meu sau al lui Răzvan. Nu ne-ar deranja să-l cheme `Răzvan și Dani`”.

Zi de zi, în primele șase luni de sarcină, bebelușul le-a auzit vocile simpaticilor prezentatori „Neatza”. De aceea, Flavia este convinsă că fiul ei îi cunoaște deja și, poate, a luat și câteva trăsături de la ei.

„El vă știe deja. Sper că a luat de la tine, Dani, simțul umorului și de la Răzvan tot, asta se știe!”

Flavia a ales deja nașii copilului! Cocuța și Bogdan Boantă vor fi părinții spirituali ai celui mic.

„De când a aflat că sunt însărcinată, Cocuța m-a asaltat! Nu am putut să zic nu!”, a povestit viitoarea mămică.

Bebelușul nici nu s-a născut și deja are o garderobă de invidiat! „I-am luat haine până la cinci ani!”, a recunoscut Flavia.

Smiley News. Asta fac băieții, mai nou, la sală? „Nu știu ce l-a supărat. Este prima oară când văd așa ceva...”... Flavia este deja o super mămică! Își dorește o naștere naturală, fără epidurală! „Asta îmi doresc, dar nu exclud...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x