Antena Căutare

Ilie Roșu, omul care a alergat 226 de maratoane cu drapelul României în mână. Primul start l-a avut la 48 de ani

Marian Duță, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a intrat în direct, din București, alături de maratonistul Ilie Roșu. De ziua Drapelului Național, omul a povestit cum a început pasiunea sa pentru a alerga la maratoane și nu oricum, ci cu steagul României în mână.

Marian Duță, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a intrat în direct, din București, alături de maratonistul Ilie Roșu. De ziua Drapelului Național, omul a povestit cum a început pasiunea sa pentru a alerga la maratoane și nu oricum, ci cu steagul României în mână.

"De când mă știu mi-a plăcut să alerg! În copilărie alergăm după mingea de fotbal pe malul Siretului, în satul Adjudu Vechi, de-mi săreau ochii din cap. Simțeam o plăcere nebună să fac mișcare. În școală generală au fost și câteva rezultate: un loc 3 la campionatul național de minifotbal și câteva participări modeste la concursurile de atletism organizate la nivel județean. Și poate și pentru asta am ales să urmez o carieră militară", este descrierea pe care Ilie Roșu și-o face pe propriul site.

Maratonistul ne-a vorbit despre pasiunea sa, despre performanțele pe care le-a obiținut până în prezent și despre ce înseamnă pentru el sa poarte pe umeri drapelul propriei țări.

N-o vei recunoaște! Ramona Olaru a dat probă pentru postul de vecină la Neatza cu Răzvan și Dani în 2013... Neatza cu Răzvan și Dani. Gigi Becali, mesaj pentru Mirel Rădoi: Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x