Antena Căutare

Ați mai văzut o ie cu trenă? Paula Seling, apariție fabuloasă la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A cântat cel mai frumos colind!

Paula Seling a avut o apariție fabuloasă, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, îmbrăcată cu o ie cu trenă, la care a muncit și mama ei. A cântat cel mai frumos colind, „Cerul și-a deschis soborul”.

Colindul „Cerul și-a deschis soborul” face parte din albumul de sărbători „Steaua Răsare”. Colindul este compus și orchestrat de artistă, versurile fiind din folclor.

Videoclipul acestei piese, „Cerul și-a deschis soborul”, a fost filmat în Muzeul Satului din Baia Mare, după cum a povestit Paula Seling, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Paula Seling, care și-a început pe 2 decembrie Turneul Național de Colinde „Colindăm, Colindăm”, a cântat piesa la cel mai iubit matinal.

Narcisa Suciu, „vocea de aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români! Dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei... El 83 de ani, ea 79, dar au patinat ca doi zei, după ce s-au iubit 60 de ani! Sacrificiul imens pe care și-au clădit pov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x