Antena Căutare

Nicole Cherry, dezvăluiri șocante, la "Neatza"! "Am pupat un șarpe" | Video

Nicole Cherry a venit la "Neatza", unde și-a prezentat cea mai recentă melodie lansată. Artista a făcut dezvăluiri care l-au șocat pe Dani.

După ce și-a prezentat cea mai recentă piesă, în platoul de la Neatza, Cireșica a stat de vorbă cu Dani, căruia i-a făcut dezvăluiri, care i-au șocat pe fanii artistei.

Nicole Cherry cântă piesa Mujer Latina, la Neatza cu Răzvan și Dani

Nicole Cherry a lansat piesa Muher Latino

Artista a vorbit despre videoclipul piesei sale, care a fost filmat la Grădina Botanica din București, astfel încât locația sa fie una cât mai exotica și potrivita cu melodia latino.

Provocata de Dani, artista a recunoscut ca a apărut într-un videoclip, cu unșarpe în mâna, ba mai mult l-a și pupat, dupa cum declara chiar ea, spre uimirea lui Dani, care a rămas mut de uimire la dezvăluirile artistei artistei.

"Am apărut cu un șarpe în piesa cu Lino",l-am pupat chiar. M-am împrietenit foarte tare cu el", a fost declarația artistei, care l-a uimit pe Dani.

Dani, pune mâna la ochi! Matinalul, față în față cu o bombă sexy! Miss bikini fitness, în platoul de la "Neatza"! " Am adus-o să vă enerveze" | Video

Cu Mujer Latina, artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Semnificația secretă a termenului de coronavirus! Descoperirea a făcut înconjurul lumii... Horoscopul zilei, 27 iulie 2020. Berbecii pot avea probleme financiare. Zodia care are parte de ceartă în cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x