Antena Căutare

Nu se iubesc ei cei mai mult?! Flavia, luată la ochi de dimineață! Dani: ”Ce-i asta? Să te tragi de rochiță și să nu fii la grădiniță, spune multe”

Flavia și Puberu fac salutul celor care ”se bucură nejustificat”, după cum spune Răzvan. ”Ce-i asta? Să faci așa, să te tragi de rochiță și să nu fii la grădiniță... spune multe”, se întreabă Dani, cârcotașul.

Nici n-a început bine emisiunea, dis-de-dimineață, că Flavia și Puberu fac salutul celor care ”se bucură nejustificat”, după cum spune Răzvan. Păi nu știe el?

Dar stați așa, că intră și Dănuțul pe felie. ”Ce-i asta? Să faci așa, să te tragi de rochiță și să nu fii la grădiniță... spune multe”, se întreabă Dani, cârcotașul.

Subiectul cârcotelii e Flavia, desigur, care are un moment de alint de la prima oră a dimineții. Nu-i așa că-i adorabilă?!

Compact B cântă cu Leo Iorga și Aurel Tămaș ,,Transilvania”. Lecția de rock românesc s-a predat la Neatza... Râzi cu lacrimi! Flavia, cu ochii pe cer, încă de la prima oră! Are un ”Soare”, doar al ei!? ”Ăsta e cumva pilot? Înaint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x