Antena Căutare

Vai, vai! Imagini, în premieră, cu Dacia lui Dani, cu care cucerea fetele în tinerețe: "M-a luat de ceafă și m-a pus pe masa de tenis"

Dani, Flavia şi Amalia au povestit la Neatza, cum a fost atunci când au primit primul sărut! Poveștile sunt de interes major, amuzante din cale afară, căci Amalia a început devreme, la Flavia a fost cu romantism, dar stați să vedeți la Dani cum a fost.

Dani, Flavia şi Amalia au povestit la Neatza, cum a fost atunci când au primit primul sărut! Poveștile sunt de interes major, amuzante din cale afară, căci Amalia a început devreme, la Flavia a fost cu romantism, dar stați să vedeți la Dani cum a fost.

Fetele s-au hlizit copios, încă de la începutul poveștii, când au aflat că Oțil aveam cam 13-14 ani la primul sărut. "Așa de târziu, Dani???", întreabă, mirată, Flavia.

Și, ca să fie treaba, treabă, am văzut, în premieră, Dacia lui Dani, pe care o mai fura când și când ca să meargă la căminul cultural.

Horoscopul Zilei, 26 aprilie 2018. Se îneacă în lacrimi: Dezamăgiri mari în dragoste pentru o ZODIE... Horoscopul Zilei, 27 aprilie. Azi tu vei fi vedetă! ZODIA care cucerește pe oricine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x