Antena Căutare

Sărbătoare la Neatza cu Răzvan și Dani! Vlădutz a adus de acasă un set de cești turcești vechi de 20 de ani: ”Nu s-a mai băut din ele!”

A fost zi de sărbătoare la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, întrucât Vlădutz a gătit un dulce oriental, motiv pentru care și-a adus de acasă un set de cești pe care l-a achiziționat din Turcia, în urmă cu 20 de ani. 

”Vlădutz face un dulce oriental astăzi și a adus și setul. Setul, bă. Cine nu are nu ar trebui să se ducă la biserică pentru a se căsătorească. E setul de cești achiziționat din Turcia, cu sudoarea frunții, acum 20 de ani. Nu s-a băut din ele.”, a spus Dani Oțil, în timp ce Răzvan l-a întrebat cum de le-a păstrat atât de mult.

Pate din ficat de pui preparat în casă. De ce să-l cumpărăm dacă îl putem prepara în casă, mult mai gustos și mai sănătos, cu ingrediente puține?

”Mi-au plăcut foarte mult, sunt lucrate manual și le-am luat că am zis că o să-mi folosească într-o zi. Iar ziua respectivă a venit.”, a spus el.

Smiley News - A apărut o metodă prin care poți alunga coronavirusul. Imaginile au făcut furori: ”Sunt îngrijorat de coro... Da, se poate! Cum a reușit Alexandra Grapă să slăbească peste 30 de kilograme: ”Fac sport și am o relație echilibrată cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x