Antena Căutare

La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa cu valoare”

Cluburile de noapte de pe litoralul românesc sunt pregătite pentru turiștii care vor să le calce pragul și care vor să dea startul distracției încă de la începutul lunii. Iată cum se distrează românii și cât tips primesc ospătarii angajați la cluburile de lux!

La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral Galerie
La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa cu valoare” | Shutterstock.com

Cluburile de fițe îi atrag din ce în ce mai tare pe românii petrecăreți care vor să se distreze la maxim fără să țină cont de banii din portofel, iar prețurile piperate par aproape inexistente pentru cei care își doresc să simtă cu adevărat ce înseamnă viața exclusivistă.

Recent, un ospătar angajat în cadrul unui astfel de club a vorbit despre sumele pe care le obține în urma serilor de senzație din cluburile de lux de pe litoralul românesc.

Citește și: Care a fost cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații. Ce a povestit artistul

Iată câți bani face un ospătar angajat în cluburile de lux de la malul mării.

La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la cluburile de noapte de pe litoral

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că petrecerile de top de pe litoralul românesc reprezintă principala atracție turistică din zonă în perioada rece a anului, acestea oferind experiențe de neuitat cu muzică bună și atmosferă vibrantă.

Generiozitatea românilor a crescut semnificativ în ultimii ani în privința cheltuielilor pentru o noapte de distracție, iar ospătarii sunt cei mai câștigați în acest sens, reușind să plece acasă chiar și cu mii de euro, bani obținuți doar din bacșis.

„Eu sunt din Piatra Neamț. Ne motivează tips-ul, în primul rând. Fac între 7.000 și 12.000 pe vară. Pe mine mă motivează și distracția. În timp ce muncesc, mă și distrez. (…) Trebuie să ai și talent, să știi ce îi recomanzi clientului, să îl simți. (…)

Vin la 10 dimineața, deschid restaurantul cu 2 - 3 dintre colegii mei. După care, la ora 16:00, plecăm la o pauză până la ora 21:00. Atunci revenim la serviciu, iar la ora 22:00 începe clubul. Vin clienții, bem și noi o cafeluță și dăm startul.”, a declarat ospătarul pentru CanCan.ro .

Citește și: O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani

„Oamenii încep cu un vin, după care o dau pe șampanie, să fie show până dimineața. La o tură de șampanie comandată, dacă se comandă 10 sau 20, se pune melodia preferată a clientului și se vine cu artificii la masă. Adică, se vede masa cu valoare. Cea mea mai notă de plată a fost vara trecută, de 68.000 de lei la o singură masă. S-au comandat vreo 30 de șampanii, Tequilla, sticle de vin, shot-uri.”, a mai spus Cosmin Dire.

Petrecerile care țin până la răsărit îi motivează pe români să aleagă cluburile de fițe de pe litoral, aceștia fiind încântați de atmosfera plăcută, plină de energie și de distracție.

Un alt motiv pentru care românii aleg cluburile de fițe de pe litoral este reprezentat de faptul că aceștia își pot face amintiri de neuitat atât în club, cât și pe plaja, la răsărit, după încheierea petrecerilor.

Citește și: Începe sezonul angajărilor în turism. Cât câștigă un barman, ospătar sau bucătar

Românii au dat năvală la camerele de gardă după Paște. Mesele copioase au provocat urgențe în rândul populației... Plaja din Vama Veche, devastată de turiști: „E ca și cum ai merge prin groapa de gunoi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x