Antena Căutare

Mickey și Minnie Mouse, hoți în Italia. Doi români costumați în celebrele personaje au fost prinși de polițiști

Doi români care se deghizau în Mickey și Minnie Mouse pentru a jefui trecătorii au fost prinși de polițiști. Iată ce strategie foloseau pentru a-i păcăli pe oameni!

Doi oameni costumați în Mickey și Minnie Mouse Galerie
Doi hoți români costumați în Mickey și Minnie Mouse au fost prinși de polițiști. | Shutterstock.com

Polițiștii din Italia au fost surprinși să afle că în spatele frumoaselor costume de Mickey și Minnie Mouse se aflau de fapt doi hoți de buzunare care acționau de o bună perioadă de timp pe străzile din Bologna.

Deși nimeni nu s-ar fi gândit că aceasta ar putea fi o strategie de furt, românii au dat dovadă din nou de multă creativitate și i-au suprins într-un mod necinstit pe oamenii legii.

Citește și: „Escrocheria cu păpușa continuă” avertizează Primăria Sectorului 6. Femeia se folosește de o jucărie pentru a cere bani oamenilor

Iată cum au fos românii prinși și arestați la Bologna!

Doi hoți români costumați în Mickey și Minnie Mouse au fost prinși de polițiștii din Italia

Românul în vârstă de 29 de ani se îmbrăca în mod repetat în celebrul Mickey Mouse cu scopul de a-i jefui pe trecători, dar și pe părinții ai căror copiii își doreau să facă oize sau se se îmbrățișeze cu îndrăgitele personaje.

Atât bărbatul îmbrăcat în Mickey Mouse, cât și femeia costumată în Minnie Mouse, acționau fără ca mulți să își dea seama că sunt ținta unei escrocherii, dar și a unui furt pe față.

Surpriza cea mare a fost în momentul în care polițiștii au realizat că bărbatul era deja în vizorul lor pentru ilegalitățile pe care le-a mai comis de-a lungul timpului.

Potrivit unui articol publicat în cotidianul IL Resto del Carlino, românul în vârstă de 29 de ani era deja condamnat la cinci ani de închisoare pentru problemele pe care le-a mai creat în trecut.

Acesta este responsabil de o serie considerabilă de furturi și de jafuri care au început încă din anul 2017 și care au avut loc în centrul istoric al capitalei regiunii Emilia - Romagna.

Citește și: O italiancă a înșelat statul timp de cinci ani. Cine i-a fost complice și cum a obținut peste 100.000 de euro fără să muncească

Autoritățile au specificat modul exact prin care aceștia activau, mod care, de-a lungul timpului, a fost îmbunătățit de la o zi la alta.

În ultima perioadă, cea mai profitabilă metodă a fost ca cei doi să se deghizeze în celebrele personaje Disney și să se plimbe pentru a atrage atenția copiiilor care și-ar fi putut convinge părinții să plătească pentru o poză cu ei.

Surprinzător a fost faptul că, deși s-ar fi crezut că hoții acționau în liniște, aceștia se focusau întâi pe distragrea atenției părinților prin a le oferi copiilor posibilitate de a face o poză, sau chiar un balon cadou, și apoi pe furt, urmând să fugă imediat.

Aceste acțiuni aveau loc în ultimii 7 ani, iar potrivit IL Giornale, ultima a fost suprinsă chiar săptămâna trecută.

În timpul unui control de rutină, polițiștii l-au recunoscut pe bărbat care se afla alături de femeia îmbrăcată în Minnie Mouse, chiar dacă el nu era costumat.

Bărbatul a fost supus unui interogatoriu prin care și-a recunoscut faptele, ieșind la iveală și alte condamări anterioare, iar pentru un moment acesta a fost dus la închisoarea Dozza pentru a-și săvârși pedeapsa.

Citește și: Un român are datorii de peste 800.000 de euro. Cum a ajuns în această situație și cum se apără

La ce sumă ajunge minivacanța de 1 mai în Vama Veche! Prețul nu este deloc conform așteptărilor... Santorini made in China. Replica identică a insulei din Grecia uimește turiștii din întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x