Antena Căutare

A fost cutremur! Un seism cu magnitudinea mare a pus specialiștii pe jar

cutremur insula pasteluiMomente de panică pentru specialiști după ce un cutremur de 6,2 grade s-a produs în cursul zilei de marți, 19 decembrie. Din primele informații nu există victime sau pagube materiale.

Momente de panică pentru specialiști după ce un cutremur de 6,2 grade s-a produs în cursul zilei de marți, 19 decembrie. Din primele informații nu există victime sau pagube materiale.

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a zguduit marţi Insula Paştelui, a informat Institutul american de studii geologice (USGS), citat de DPA. Inițial, autoritățile s-au îngrijiorat cu privire la riscul producerii unui tsunami, dar apoi această ipoteză a fost complet anulată.

A fost cutremur! Un seism cu magnitudinea mare a pus specialiștii pe jar

Epicentrul seismului a fost localizat la o adâncime de circa 10 kilometri în sudul Oceanului Pacific.

Pe moment nu au fost raportate pagube materiale pe această faimoasă insulă chiliană, cunoscută pentru monumentalele sale statui de piatră.

Sursa: Agerpres

Cruzime fără margini! Român lăsat să moară după ce este spulberat de un șofer italian pe o șosea în Italia!... Veste uriașă pentru români! Vizele către SUA ar putea fi eliminate pentru România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x