Antena Căutare

Sfârșit stupid pentru o femeie care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare! A murit mutilată, după o gafă colosală a medicilor

O femeie în vârstă de 89 de ani care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare a murit, miercuri, la câteva zile după ce i-a fost amputat „piciorul greșit” într-un spital din orașul rus Voronej.

O femeie în vârstă de 89 de ani care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare a murit, miercuri, la câteva zile după ce i-a fost amputat „piciorul greșit” într-un spital din orașul rus Voronej.

Femeia, Maria Dronova, a ajuns la spital cu cangrenă severă la piciorul drept.

Medicii de la acest spital i-au amputat „din greșeală” piciorul stâng, până la șold. Apoi, la trei zile după această intervenție, aceștia i-au amputat bătrânei și piciorul drept. Experiența traumatizantă a agravat starea de sănătate a pacientei.

Maria Dronova a murit miercuri, la două săptămâni după ce i-a fost amputat „piciorul greșit”, potrivit fiului ei, Andrei Dronov. Bărbatul a cerut să se facă dreptate în acest caz, iar vinovații să fie pedepsiți.

A fost deschis un dosar penal după moartea acestei pensionare care în adolescență a fost într-un lagăr de concentrare nazist, în cel de-Al Doilea Război Mondial, și care ulterior a devenit o profesoară de matematică apreciată.

Fiica Mariei Dronova, law Katya, care este doctor, a fost cea care a informat echipa medicală în legătură cu eroarea colosală pe care a făcut-o. Medicii s-ar fi uitat la ea „șocați”. law Katya îi acuză acum că au măsluit notițele medicale, pentru a mușamaliza gafa.

Infarct în direct! Un prezentator TV s-a prăbușit în fața camerelor. Atenție, imagini tulburătoare! – VIDEO  ... Video: Un tragic accident face ca un lift plin cu oameni să cadă în gol mai multe zeci de etaje ,,Credeam că vom muri&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x