Antena Căutare

Cineastul John Krasinski a prezentat pe YouTube un show dedicat „ştirilor pozitive” şi l-a avut invitat pe actorul Steve Carell

Cineastul John Krasinski a prezentat duminică, pe YouTube, un show dedicat „ştirilor pozitive” şi l-a avut invitat pe actorul Steve Carell.

„Some Good News” este, potrivit lui Krasinski, o continuare a mesajului publicat în urmă cu câteva zile pe Twitter, în care le cerea urmăritorilor lui să trimită „poveşti care v-au făcut să vă simţiţi bine săptămâna asta sau lucruri care v-au făcut să zâmbiţi”.

În debutul show-ului, el a spus: „De mai mulţi ani mă întreb de ce nu există un show dedicat integral ştirilor pozitive? Ei bine, căutând disperat soluţia în altă parte, am apelat la voi, cerându-vă, împlorându-vă, să trimiteţi ştiri pozitive. Şi, da, aţi trimis. După ce am citit acele răspunsuri şi poveştile emoţionante care au venit cu ele, m-am gândit «Destul e destul, lume. De ce nu noi? De ce nu acum?». Aşadar, doamnelor şi domnilor, este vina voastră, iar asta este SGN. Sunt John Krasinski şi, dacă nu este clar încă, habar nu am ce fac”.

Krasinski a prezentat în stilul programelor TV de seară. „Fără îndoială, trecem cu toţii printr-o perioadă foarte dificilă, dar, prin toată anxietatea, confuzia, izolarea şi «Tiger King» (serial Netflix, n.r.), cumva, spiritul uman a găsit un mod de a evada”.

El a trecut în revistă poveştile trimise de oameni şi a discutat cu o adolescentă în vârstă de 15 ani care a încheiat recent chimioterapia şi s-a întors acasă. „Eşti cel mai nou şi mai mare erou al meu”, i-a spus el.

Pentru că în 2020 se împlinesc 15 ani de la premiera versiunii americane a „The Office”, care i-a adus celebritatea, Krasinski l-a invitat pe Steve Carell cu care a împărtăşit amintiri din perioada în care au lucrat la serial. Amândoi şi-au exprimat speranţa că, în curând, se vor revedea „ca oameni, doar pentru a ne saluta”.

Nu este clar dacă John Krasinski va reveni cu „Some Good News”. Show-ul online s-a încheiat cu textul „Este posibil să facem asta din nou”.

Sursa : news.ro

Morți aliniați într-un camion frigorific! Asistentă: „Am făcut poza ca să le arat oamenilor că pandemia de COVID-19 este... Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei! A închiriat un hotel întreg pentru haremul lui! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x