Antena Căutare

Iranul a executat un fost angajat în Ministerul Apărării care oferea informaţii CIA

Iranul a executat un fost angajat al Ministerului Apărării, Reza Asgari, care a vândut informaţii către Central Intelligence Agency (CIA) din Statele Unite, a anunţat marţi justiţia iraniană, transmite Reuters.

Reza Asgari a intrat în legătură cu CIA în ultimii săi ani de activitate în Ministerul Apărării şi a vândut agenţiei americane informaţii despre programul de rachete al Iranului, a declarat un purtător de cuvânt al justiţiei, Gholamhossein Esmaili, citat de site-ul Mizan.

Asgari se retrăsese din minister în urmă cu patru ani. Esmaili a spus că Asgari a fost executat săptămâna trecută.

Esmaili a mai spus că un alt condamnat la moarte, Mahmoud Mousavi-Majd, un iranian acuzat că a spionat pentru serviciile americane şi israeliene, se numără printre alte persoane care vor fi executate.

Anul trecut, Iranul a anunţat că a capturat 17 spioni care lucrau pentru CIA.

Sursa : news.ro

Erdogan şi Trump au convenit telefonic să colaboreze îndeaproape pentru a asigura stabilitatea Libiei... Cel mai mare mister nedeslușit. 57 de marinari, aflați de două luni pe mare, sunt infectați cu Covid-19. Nimeni nu știe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x