Antena Căutare

Trump, în vizorul teroriștilor: "SUA sunt conduse de un idiot. Semnele prăbuşirii sunt evidente"

Statele Unite se îneacă şi „sunt conduse de un idiot”, a declarat un purtător de cuvânt al organizaţiei teroriste Statul Islamic, în primele remarci oficiale ale grupării de la învestirea în funcţie a noului lideri de la Casa Albă, relatează Reuters.

Statele Unite se îneacă şi „sunt conduse de un idiot”, a declarat un purtător de cuvânt al organizaţiei teroriste Statul Islamic, în primele remarci oficiale ale grupării de la învestirea în funcţie a noului lideri de la Casa Albă, scria news.ro.

„Voi (Statele Unite – n.r.) sunteţi faliţi, iar semnele prăbuşirii voastre sunt evidente oricui”, a spus purtătorul de cuvânt Abi al-Hassan al-Muhajer.

“Sunteţi conduşi de un idiot care nu ştie ce sunt Siria sau Irakul sau islamul”, potrivit unei înregistrări publicate marţi pe reţeaua de mesagerie Telegram.

Preşedintele Trump a promis din timpul campaniei că lupta de combatere a jihadiştilor va reprezenta o prioritate pentru administraţia sa şi a cerut agenţiilor guvernamentale să prezinte un plan pentru distrugerea ISIS.

Militanţii Statului Islamic au pierdut în ultimele luni terenuri importante în Siria şi Irak, în timp ce trei forţe separate - sprijinite de Statele Unite, Turcia şi Rusia - avansează continuu în direcţia capitalei de facto a jihadiştilor de la Rakka.

Poți să nu plângi când vezi atâția copilași pe patul de spital? Bilanţul atacurilor chimice din Siria a ajuns la 100 de ... Decizie neașteptată în China. Dacă vrei să termini facultatea, trebuie să știi să înoți. Măsura este obligatorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x