Antena Căutare

Unde s-a angajat nepoata Reginei Elisabeta a II-a și cu cât este plătită pe oră. Lady Louise Windsor a avut un job de vară

Nepoata reginei Elisabeta, Lady Louise Windsor, ar fi avut o slujbă cu jumătate de normă pe tot parcursul verii, înainte de a începe Facultatea.

Colaj cu Lady Louise Windsor și Regina Elisabeta Galerie
Lady Louise Windsor va începe din toamnă studiile la Universitate | gettyimages.com

Presa internațională a scris că tânăra de 18 ani a lucrat la o seră pentru 6,83 lire sterline pe oră, iar oamenii au lăudat-o pentru că a fost "politicoasă și atentă" la job-ul ei, potrivit The Mirror.

Lady Louise, care locuiește împreună cu părinții ei într-un conac de 30 de milioane de lire sterline în Bagshot Park, Surrey, a obținut acum un loc la Universitatea St Andrew's pentru a studia engleza.

Deși notele ei nu au fost confirmate, pentru a studia licența în limba engleză la St Andrews, studenții trebuie să obțină cel puțin două note de A (10) și două note de B (8).

Citește și: Dezvăluirile intrusului care a pătruns înarmat anul trecut în Castelul Windsor, casa Reginei Elisabeta: “Sunt aici să o omor!”

În timpul verii, Lady Louise și-ar fi petrecut timpul lucrând la casele de marcat, întâmpinând și ajutând clienții și tăind și punând în ghiveci plantele, din cadrul serei.

Un client și-a descris mirarea de a vedea o nepoată a reginei la muncă, spunând că l-a servit la o casă de marcat.

Ciește și: Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Reginei Elisabeta a II-a. Cadoul inedit pe care l-a primit de ziua ei din partea părinților

Unde s-a angajat Lady Louise înainte de a încpe Facultatea

"Nu mi-a venit să cred că era Lady Louise - a trebuit să mă uit de două ori. Este o tânără cu adevărat modestă și dulce, care este politicoasă și atentă cu clienții. Părea să îi placă munca.

Un alt client a spus că personalul părea să "adore" prezența ei în centru.

Ingrid Stewart, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat: „Nu este de mirare că nepoata reginei și-a suflecat mânecile și și-a murdărit mâinile cu o slujbă de vară înainte de a merge la universitate. A procedat la fel ca orice alt adolescent normal."

Citește și: Prințul Louis, ”adevărata vedetă” de la Jubileul Reginei Elisabeta. Fotografiile cu gesturile lui fac înconjurul lumii

Se crede că fiica prințului Edward și a Sofiei Wessex a luat Bacalaureatul la engleză, istorie, politică și teatru.

Citește și: De ce afecțiune suferă Prințul Charles. Fiul Reginei Elisabeta are mereu mâinile umflate și roșii

Cea mai tânără nepoată a reginei va începe cursurile Universitare în septembrie. Tânăra în vârstă de 18 ani calcă pe urmele vărului ei mai mare, prințul William, care a mers la universitatea din Fife unde a cunoscut-o pe Kate.

Louise Windsor, cunoscută și ca Lady Louise Windsor, este fiica cea mare a prințului Edward, Conte de Wessex și a Sophiei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x