Antena Căutare

VIDEO! Hugo Chavez, in lacrimi catre Dumnezeu: "Nu ma lua inca. Mai am multe de facut pentru tara"

Hugo Chavez il implora in lacrimi pe Dumnezeu sa-l mai lase in viata pentru ca "multe de facut pentru tara", relateaza The Guardian. Presedintele venezuelean a tinut un discurs langa o statuie cu Iisus pe cruce, unde a izbucnit in plans si i-a elogiat de asemenea pe Ernesto Che Guevara si pe Simon Bolivar.

"Da-mi coroana ta, Isus. Da-mi crucea ta, spinii tai pentru a sangera. Dar da-mi viata, pentru ca mai am multe de facut pentru aceasta tara si acesti oameni. Nu ma lua inca", a spus el.

"Astazi am mai multa credinta decat ieri. Voata a fost ca un uragan. Dar in urma cu doi ani, viata a inceput sa nu imi mai apartina. Cine a spus ca va fi usoara calea revolutiei?", a continuat in discursul sau Chavez, pe care l-a sustinut dupa o slujba religioasa ce a avut loc in locuinta sa din Barinas.


Liderul venezuelean in varsta de 57 ani a suferit doua operatii anul trecut in care i s-a extirpat o tumora canceroasa de marimea unei mingi de baseball din zona pelvisului si a fost de mai multe ori in Cuba pentru chimioteraptie si radioterapie.

Belgia: Trei romani, arestati pentru tentativa de rapire... Viktor Bout, "negustorul mortii", condamnat la 25 de ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x