Antena Căutare

„A zis că mă iubește”. Cum a ajuns o româncă din Spania să rămână fără niciun ban în cont, după ce ar fi vorbit cu ”Brad Pitt”

O româncă stabilită de 12 ani în Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea, însă, în realitate, a căzut victima unei înșelătorii de zile mari. Iată despre ce este vorba!

„A zis că mă iubește”. Cum a ajuns o româncă din Spania să rămână fără niciun ban în cont, după ce ar fi vorbit cu ”Brad Pitt” Galerie
„A zis că mă iubește”. Cum a ajuns o româncă din Spania să rămână fără niciun ban în cont, după ce ar fi vorbit cu ”Brad Pitt” | Captură Youtube/Profimedia

Elena Cornea, în vârstă de 62 de ani, a căzut victima unei escrocherii online, după ce a fost contactată de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt. Deși spune că inițial i s-a părut bizar faptul că un star de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, ulterior a primit mai multe dovezi că nu are de-a face cu un impostor, potrivit ziare.com.

Citește și: O vânzătoare din Târgoviște a rămas fără 20.000 de lei din casa de marcat. S-a prins abia după trei zile. Cum s-a întâmplat totul

O româncăa din Spania a crezut că vorbeşte cu Brad Pitt

Se pare că povestea a început în toamna anului trecut pe TikTok. Într-un interviu pentru publicația La Region, românca din Spania a mărturisit că așa-zisul Brad Pitt ar fi contactat-o pe platformă și i-ar fi oferit un „card de membru VIP”, care i-ar fi permis accesul la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani.

„M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte.”, a spus femeia, citată de sursele menționate mai sus.

Încântată peste măsură că primește mesaje de la ”Brad Pitt”, fiind o fană înfocată a actorului, femeia nu a putut să rateze ocazia.

„A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a plăcut foarte mult de el în serialul <<Dallas>>, dar mi-a plăcut și în <<Troia>>.”, a povestit Elena, citată de ziare.com.

Sedusă de cuvintele frumoase și declarațiile de dragoste pe care le primea, românca i-a trimis bărbatului care se dădea drept Brad Pitt suma de 1.300 de euro, dintre care 300 de euro prin virament bancar și încă 1.000 de euro printr-un alt transfer.

„Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale. Am facut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă.”, a mai spus Elena, acesta fiind și momentul când și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Cum a ajuns românca din Spania să rămână fără bani în cont: „Se juca foarte mult cu sentimentele mele”

În același interviu pentru La Region, femeia în vârstă 62 de ani a explicat cum a ajuns să fie păcălită și să trimită bani.

„Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește.”, a explicat femeia, citată de ziare.com.

Ajunsă la poliție, oamenii legi i-au confirmat Elenei Cornea că a fost victima unei escrocherii cibernetice. Anchetatorii sunt de părere că autorii s-ar afla în Filipine, însă sunt greu de identificat și banii nu pot fi recuperați. În prezent, cazul a fost preluat de Garda Civilă.

Citește și: Noua metodă a escrocilor sentimentali de pe aplicațiile de dating. Totul începe cu un joc ca în „50 Shades of Gray”

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același... Un român are datorii de peste 800.000 de euro. Cum a ajuns în această situație și cum se apără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x