Antena Căutare

Ce semnificație are litera C din prenume! Al treilea element al alfabetului imprimă pentru posesorii prenumelor ACESTE CARACTERISTICI

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Magia Zilei” despre importanța primei litere din prenumele pe care îl purtăm.

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Magia Zilei” despre importanța primei litere din prenumele pe care îl purtăm.

Litera C imprimă pentru posesorii prenumelor care încep cu C o atitudine inteligentă și sintetică, sunt oameni mândri, hotărâți, ambițioși.

C vine de la comunicare. Oamenii cu C în prenume pot identifica foarte repede esența unei probleme, dar pot găsi la fel de repede cele mai eficiente rezolvări.

Sunt sociabili și foarte expresivi datorită acestor lucruri au o mare priză la public. Pun preț pe prietenie, fiind oameni sinceri, generoși și devotați.

Sursă: Antena 3

 Descoperă ce fel de zână bună ești în HOROSCOPUL ZEIȚELOR! ARMA SECRETĂ A FIECĂREI ZODII... Cu o investiţie minimă şi multă imaginaţie, o tânără a reuşit să transforme un autobuz ruginit din 1966 într-o locuinţă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x