Antena Căutare

El e câinele dansator și a cucerit internetul! Are mișcări originale pe reggaeton! Râzi cu lacrimi! Video

Un câine „dansator” a cucerit internetul, după ce stăpânii lui, din Statele Unite ale Americii, au decis să publice imagini video cu el atalându-și mișcările de muzică  reggaeton.

El e câinele dansator și a cucerit internetul! Are mișcări originale pe reggaeton! Râzi cu lacrimi! Video
Câinele dansator. Captură video.

În imaginile video se vede cum câinele din rasa Beagle, pe nume Bailey, a început să „danseze” alături de stăpână lui, Wendy Berenguer, în bucătăria locuinței ei din Naples, Florida.

La un moment dat, când a zărit camera de filmat, câinele s-a oprit din dansat, dar nu a renunțat de tot. S-a așezat în altă poziție și a continuat să „danseze”, mișcându-și coada și labele din față.

Imaginile video au devenit virale pe internet, numeroși internauți arătându-se amuzanți de „talentul” câinelui „dansator”.

Muzeul de înghețată din New York, o experiență unică. Ar putea deveni cea mai iubită destinaţie turistică... Leacul lui Arsenie Boca pentru boli și probleme! Te vindeci imediat și scapi de necazuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x