Antena Căutare

Femeia care a cutremurat întreaga lume creștină! Dumnezeu a ales-o să poarte însemnele sfinte, timp de 36 de ani nu a mâncat și nu a băut nimic!

Cazul unei femei a reușit să șocheze o lume întreagă. Aceasta a paralizat în urma unui accident, iar ulterior a orbit.

Cazul unei femei a reușit să șocheze o lume întreagă. Aceasta a paralizat în urma unui accident, iar ulterior a orbit.

Dar ceea ce este incredibil este faptul că urmările depășesc orice imaginație. Fiindcă nu se mai putea mișca, femeia a încercat să își ocupe timpul într-un fel. Într-o zi de sărbătoare i-a revenit vederea , iar ulterior și-a dat seama că este „însemnată de Dumnezeu”, căci în mod inexplicabil, a început să sângereze.

Timp de 36 de ani, Therese Neumann a sângerat și mulți povesteau despre stigmatele ei. De asemenea, sunt și voci care spun că nu a mâncat și nu a băut în toată această perioadă. Apoi a fost beatificată, iar povestea ei a devenit cunoscută în toată lumea.

„E posedată, e o blasfemie ce a făcut”! Uite cu cine s-a măritat această femeie! Rămâi fără cuvinte!... Și-a înviat copilul, deși toți i-au zis că acesta e mort! Minunea făcută de această mamă a șocat o lume întreagă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x