Antena Căutare

Horoscopul pentru dragoste în 2015! Astrele au pregătit evenimente importante pentru fiecare zodie în parte

În prima parte a anului 2015, Jupiter se află în zodia Leu, în zona inimii, a pasiunii, semn că trebuie să învăţăm multe din experienţele trăite.

În prima parte a anului 2015, Jupiter se află în zodia Leu, în zona inimii, a pasiunii, semn că trebuie să învăţăm multe din experienţele trăite.

Trebuie să ne mişcăm, să avem curajul să luăm decizii importante, să ne rostim sentimentele şi să ne bucurăm din plin de lucrurile frumoase.

Astrologul Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru dragoste pentru anul 2015. Astfel, Berbecii vor vrea să fie independenţi şi vor avea parte de conflicte cu partenerii, din cauza pretenţiilor.

În prima jumătate a anului, Taurii vor avea parte de probleme în relaţie. Apar critici, reproşuri, ruşine şi dificultăţi în ceea ce priveşte comunicarea.

VEZI AICI mai multe detalii despre fiecare zodie!

FOTO EXPLICIT! Bine că n-a văzut-o soţul! Mireasa şi domnişoara de onoare, prinse într-un moment INTIM... Nimeni nu e mai poet ca românul! Cele mai amuzante mesaje pe care să le trimiţi de Revelion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x